Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 29 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Klaar voor kerst? De Netflix-film ‘A Castle For Christmas’ brengt je in de stemming

Het is nog 26 dagen tot aan Kerstmis en wij zijn nu al helemaal klaar voor de gezelligheid, het lekkere eten, de kerstverlichting én de kerstfilms! Netflix brengt elk jaar kerstfilms uit en dat is dit jaar niet anders. A Castle for Christmas staat er sinds een paar dagen op en het is weer zo’n heerlijke ‘feel good’ film.

Het verhaal

De Amerikaanse schrijfster Sophie Brown (Brooke Shields) besluit om de feestdagen niet in Amerika te vieren, maar in Schotland. Sophie wil niets liever dan ontsnappen aan een schandaal en vlucht het land uit. Haar ‘roots’ liggen in Schotland en daarom lijkt het de perfecte plek om kerst te vieren. Ook heeft ze haar ook laten vallen op een kasteel, wat ze uiteindelijk heel graag wil kopen.

Het kopen van het riante optrekje blijkt lastiger dan gedacht, omdat de huidige eigenaar (een Hertog) het niet zomaar laat gaan.. Sophie en de Hertog hebben constant onenigheid, maar blijken elkaar toch wel héél erg leuk te vinden. De film zit vol sneeuw, kerstversiering, grappige scènes en romantische momenten.

Bekijk de trailer hieronder:

Netflix

De Amerikaanse streamingsdienst lanceert elk jaar een nieuwe lading kerstfilms. Ook dit jaar kunnen we genoeg kijken om in de feeststemming te komen. Een populaire is het derde deel van The Princess Switch. Lees hier alles over deze bijzondere productie.

Home Alone

Ben jij ook zo’n fan van de klassieker: Home Alone? Goed nieuws, want Disney+ heeft een reboot van de populaire film gemaakt, die al vanaf 12 november de zien is op de gelijknamige steamingsdienst. In de reboot volgen we, anders dan in de originele versie, een Britse familie. Max Mercer en zijn gezin staan op het punt om naar Tokio te vliegen. In alle drukte vergeten de ouders van Max goed te controleren of iedereen wel aanwezig is. Lees hier meer over deze reboot!

Love Actually of toch The Holiday? Doe de quiz en kom erachter in welke kerstfilm jij een rol verdient