Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 13 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Home Sweet Home Alone: een reboot van de populairste kerstfilm ooit

Hoe vaak heb jij Home Alone al gezien rondom de kerstdagen? Er zijn vast weinig mensen die deze film nog nooit gezien hebben, zó populair is hij. De film kwam uit in 1990 (!) en dus hoog tijd voor een reboot, moet Disney+ gedacht hebben. Het verhaal gaat wederom over een jongen die in alle vakantiedrukte wordt ‘achtergelaten’ door zijn eigen familie. Geen Kevin dit keer, maar Max.

Dat wordt snel een Disney+ account aanmaken.

Home sweet home

In de reboot volgen we, anders dan in de originele versie, een Britse familie. Max Mercer en zijn gezin staan op het punt om naar Tokio te vliegen. In alle drukte vergeten de ouders van Max goed te controleren of iedereen wel aanwezig is.

Max is een slimme jongen die er al snel achter komt dat inbrekers het gemunt hebben op een kostbaar erfstuk in zijn huis. De jongen doet er alles aan om er voor te zorgen dat het de inbrekers niet lukt om dit erfstuk te stelen. Net zoals in het origineel, zorgt dit voor veel onhandige en grappige momenten. Ondanks dat Max alleen thuis is, vindt hij wel dat er geen enkele plek is zoals thuis: vandaar de titel Home Sweet Home Alone.

Bekijk de trailer hieronder:

Home Alone: een echte klassieker

De film werd in 2019 al aangekondigd, maar kon rekenen op veel kritiek. Veel filmliefhebbers vinden dat echte klassiekers als Home Alone met rust gelaten moeten worden.

Gelukkig hoeven we niet heel erg lang te wachten, de film is namelijk al vanaf 12 november te zien op Disney+.

Xoxo: Dit is alles dat we al weten over de Gossip Girl reboot