Demi Rutten
Demi Rutten Life 11 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Xoxo: Dit is alles dat we al weten over de Gossip Girl reboot

Gossip Girl was natuurlijk een groot onderdeel van ons leven, dus toen het nieuws van de reboot ons bereikte waren wij dolgelukkig. De opnames hiervan werden uitgesteld vanwege de pandemie, maar zijn inmiddels weer hervat. Dit is alles wat we al weten over de Gossip Girl reboot.

Zouden we Serena, Dan en Blair ook terug gaan zien?

Dit is alles dat we al weten over de Gossip Girl reboot

Het is misschien niet de originele Gossip Girl waar wij verslaafd aan waren in onze jeugd, maar no way dat wij deze reboot willen missen. Nieuwe cast, zelfde vibes toch? Dit is alles dat we al weten over de reboot, van cast en opnames tot de releasedate.

Cast

De cast bestaat onder andere uit Jordan Alexander, Savanna Smith, Zion Moreno, Thomas Dorethy, Emily Alin, Tavi Gevinson en Eli Brown. Die namen zeggen je nu waarschijnlijk nog niet veel, maar dat gaat vanzelf veranderen wanneer de reboot te zien is.

Eén ding is zeker, deze cast is veel inclusiever dan de cast van de Originele serie. Ook zijn ze in de reboot bewuster bezig met queer content, volgens schrijver Joshua Safran. Hij wil met de reboot de nadruk leggen op hoe veel meer Social Media invloed heeft gekregen de afgelopen jaren en hoe de maatschappij daar omheen draait.

Sommige leden van de oude cast, zoals Leighton Meester (Blair) en Chace Crawford (Nate), hebben laten weten wel interesse te hebben in een rol in de reboot. Of dit ook gaat gebeuren, is nog niet bekend.

Releasedate

Het was eigenlijk de bedoeling dat de Gossip Girl reboot aan het begin van 2021 uitgezonden zou worden op het Amerikaanse HBO, maar door de pandemie kwam hier vertraging in. Het plan is nu om de serie vanaf zomer 2021 uit te zenden. Dat is al snel dus!

Het eerste seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen van een uur. Het verhaal speelt zich af 8 jaar na de originele serie.

Lees ook: Girlpower: 3x waarom je de Netflix-film Moxie wil zien