Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 29 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Panelleden The Masked Singer raden identiteit van ‘de boekenwurm’ niet en zijn in shock door de uitkomst

Het was afgelopen vrijdagavond weer genieten voor de kijkers van The Masked Singer. Ook deze week zorgde de onthulling weer voor verbazing bij de panelleden. Wie zat er deze keer achter het masker en welke BN’er gaf (een verrassend goed) gastoptreden?

Spoileralert!

Gastoptreden voor Project Glimlach

Ook deze week was er weer een gastoptreden voor Project Glimlach, maar deze keer was er geen duo te zien. Deze keer ging maar één BN’er het podium op om te zingen voor het goede doel. Maar dit maakte het zeker niet makkelijker voor de panelleden.

De panelleden dachten dat ze een zware stem te horen gingen krijgen bij de Mopshond, maar er bleek een vrouw in het pak te zitten. Team Carlo en Loretta, die hulp kregen van Babette van Veen, dachten dat Monique Smit in het pak zat. Bij de aanwijzingen zaten veel verwijzingen naar Volendam en vis.. Team Gerard en Buddy, die geholpen werden door Tineke Schouten dachten dat het Geraldine Kemper was. Uiteindelijk was het inderdaad de Volendamse Geraldine Kemper!

The Masked Singer onthulling

Deze aflevering mochten de Boekenwurm, het Biggetje, de Giraffe, de Stier en Cupido optreden. Het was een volle show met goede optredens, maar helaas moet er weer iemand naar huis.

Het publiek beslist uiteindelijk wie er gaat. Er mogen maar vier kandidaten overblijven en helaas moesten we afgelopen afscheid nemen van de Boekenwurm. Voor de laatste keer moesten de panelleden raden wie er achter het masker zit en dit bleek erg lastig. Gerard en Buddy dachten aan Monica Geuze en Saskia Noort. Carlo en Loretta dachten aan Anna Nooshin en Heleen van Rooyen. De panelleden zaten er volledig naast, want niemand minder dan oud-model en schrijfster Daphne Deckers zat in het pak, iets wat niemand geraden had. Daphne laat weten het hartstikke leuk vond om mee te doen aan het programma. ‘Ik vond het ook echt heel spannend, want ik ben natuurlijk geen zanger. Dus ik heb mijn best gedaan.’

The Masked Singer is elke vrijdagavond om 20.00 uur te zien op RTL4.

Benieuwd naar wie er nog meer in de pakken zit? Wij hebben alle hints op een rijtje gezet, wie denk jij dat er in zit?