Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 29 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Freek van Noortwijk reageert op breuk met Katja Schuurman

Katja Schuurman liet vorig week via Instagram weten dat zij en Freek van Noortwijk uit elkaar zijn. Nu laat ook Freek van zich horen via Instagram, dit doet hij niet met één, maar met twee posts op zijn Instagram. Hij laat hierin weten dankbaar te zijn dat hij Katja heeft ontmoet.

Lief.

Freek van Noortwijk en Katja Schuurman uit elkaar

In de eerste post deelt Freek een foto van Katja. Hij schrijft bij de Instagram post: ‘Lieve Katja, je bent oprecht een van de meest bijzondere personen die ik ooit heb mogen ontmoeten. Jarenlang heb ik het mooiste van al jouw goede karaktereigenschappen naar boven gehaald en jij hebt dit andersom ook bij mij gedaan.’ Hij vervolgt: ‘Het doet pijn dat me dit aan het einde van onze relatie niet meer lukte, want je verdient iemand die dat te allen tijde doet.’ Ook laat hij weten dankbaar te zijn: ‘Ik wil je bedanken voor alle fantastische ervaringen en avonturen die we hebben meegemaakt samen.’

Voor de tweede post plaatste Freek dezelfde foto die Katja op haar Instagram had gepost. Hier zijn de twee knuffelend te zien. Hier schrijft hij bij: ‘De meesten van jullie kennen haar wellicht beter dan jullie denken, want katja is in het echt (bijna altijd) een net zo’n liefdevol, grappig, spontaan, bijdehand, bijzonder, wijs, warm, betrokken, geïnteresseerd en interessant persoon als in de media.’

In een emotionele post op Instagram liet Katja Schuurman weten dat ze alles hebben gedaan om hun huwelijk te laten werken, maar dat ze te veel verschillen. In de post liet ze ook weten erg dankbaar te zijn dat Freek in haar leven is gekomen. ‘We hebben fantastische dingen met elkaar meegemaakt en elkaar zeer liefgehad. Met als allermooiste de geboorte van onze betoverende, ontroerende, humoristische, slimme, prachtige Coco Loulou, die anders niet geboren was’, schreef ze op Instagram.

Het koppel ontmoette elkaar voor het eerst in Freeks restaurant Guts & Glory, dit was kort na haar breuk met Thijs Römer. In 2019 trouwde het stel ‘stiekem’ en vierden toen het hele weekend feest. Helaas is het koppel nu uit elkaar.

Oh no! Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn uit elkaar