Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 29 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Bert geeft Delphine nog een trap na: ‘ze had voor Temptation Island al iemand anders’

Temptation Island ‘Love or Leave’ is al eventjes afgelopen maar toch worden er steeds weer nieuwe onthullingen gedaan. RUMAGTV had eigenlijk vorige week zondag het laatste temptation-interview, maar hebben toch afgelopen zondag nog gesproken met Bert. Bert wil graag zijn kant van het verhaal vertellen en onthult, wederom, nieuwe dingen over zijn relatie met Delphine.

Toch nog één laatste verhaal.

Spijt van Temptation Island

Presentatoren Fawry (@fawrynotsawry) en René (@renewatzema) staan te popelen om Bert te interviewen. Deze man heeft toch wel het seizoen van Temptation Island op zijn kop gezet met zijn bizarre uitspraken en onthullingen. René vraagt of hij spijt heeft van zijn deelname, maar dat lijkt niet zo te zijn. Bert is blij met de uitkomst en hij vindt dat het programma ‘zijn ogen geopend heeft, omdat hij anders niet sterk genoeg was om te relatie te verbreken’. Hij vindt namelijk dat Delphine hem belachelijk heeft gemaakt, voor het oog van miljoenen Nederlanders en Belgen.

Camera’s in huis

De presentator vraagt ook waarom Bert, na het ontdekken van de camera’s, gebleven is. Bert: ‘Omdat ik haar graag zag. We hebben daar een gesprek over gehad en ik heb gevraagd: ‘vindt je dat normaal dat je dat doet?’. Toen heeft zij een hele uitleg gegeven over dat er geen vertrouwen was’.

#TeamBert

Ook vraagt Fawry waarom hij denkt dat Aylin #TeamBert heeft geplaatst op haar Instagram. Bert vertelde dat hij Aylin helemaal niet zo goed kende, maar dat Aylin het waarschijnlijk gewoon zat was. Delphine schijnt, als de camera’s niet in de buurt waren, ‘geheime’ dingen verteld te hebben. Fawry vraagt welke dingen dit waren, dan zegt Bert: ‘Ze had iemand anders vóór Temptation’. De presentatoren weten niet goed wat ze horen. ‘Een relatie?!’.

Ook vertelt Bert dat die jongen zelf contact met hem heeft opgenomen. Ook schijnt hij alle berichten en alle snapchats te hebben doorgestuurd naar Bert. Dan vragen de presentatoren om bewijs, en Bert haalt zijn telefoon tevoorschijn. Hij laat de berichten lezen en het lijkt er inderdaad op, dat er intieme berichten tussen Delphine en deze mysterieuze man zijn uitgewisseld. Fawry en René weten niet wat ze zien.

Geloofwaardig

Eigenlijk wilde Bert niet komen omdat hij niks meer te winnen had. Maar de dames uit de villa hebben hem overtuigd om tóch te gaan, omdat hij zo zijn gelijk kon bewijzen en dat hij toch een beetje geloofwaardigheid krijgt.

Benieuwd naar de hele aflevering? Je kijkt hem hier: