Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 26 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Oh no! Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn uit elkaar

Helaas heeft het koppel Katja Schuurman en Freek van Noortwijk laten weten dat ze niet langer meer bij elkaar zijn. Ze maken het nieuws bekend via Instagram en schrijven dat ze beiden ‘onbeschrijfelijk veel pijn in hun harten’ hebben.

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk uit elkaar

In een emotionele post op Instagram laat Katja Schuurman weten dat ze alles hebben gedaan om hun huwelijk te laten werken, maar dat ze te veel verschillen. Ook laat ze weten dankbaar te zijn dat Freek in haar leven is gekomen. ‘We hebben fantastische dingen met elkaar meegemaakt en elkaar zeer liefgehad. Met als allermooiste de geboorte van onze betoverende, ontroerende, humoristische, slimme, prachtige Coco Loulou, die anders niet geboren was’, schrijft ze op Instagram.

Katja is er wel van overtuigd dat dit de goede keuze is, dat hen uiteindelijk gelukkiger maakt. Ze vindt het wel ‘heel erg verdrietig’ voor haar dochters, die nu beide niet met hun vader in huis wonen. ‘Ik weet dat ook deze keer ik, samen met Coco’s bijzondere vader, in staat zal zijn om haar, net als Sammie alle liefde, veiligheid en de betrouwbare basis te geven ze nodig heeft om op te groeien tot de mooie vrouw die nu al in haar huist,’ vervolgt ze.

Huwelijk Freek

Katja en Freek leerde elkaar kennen in 2015. In 2020 kreeg het koppel samen een dochtertje, genaamd Coco Loulou. Katja heeft al een dochtertje Sammie van elf jaar uit haar eerdere relatie met Thijs Römer.

In 2019 ging het koppel trouwen. In het programma Say Yes To The Dress was toen te zien hoe Katja haar bruidsjurk uitzocht. Het was feest zelf duurde een paar dagen lang.

Katja sluit haar Instagram post af met de vraag of de pers haar kinderen met rust wilt laten: ‘Geen fotografen bij school deze keer, alstublieft. Wat ik te zeggen heb, heb ik bij deze gedeeld.’

Love Island-koppel Siannise Fudge en Luke Trotman nu echt uit elkaar?