Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 25 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Love Island-koppel Siannise Fudge en Luke Trotman nu echt uit elkaar?

Volgens berichten is het Winter Love Island-koppel Siannise Fudge en Luke Trotman uit elkaar. Deze geruchten zijn ontstaan nadat het koppel stopte met foto’s van elkaar te delen op Instagram. Eerder waren er ook al geruchten over een mogelijke breuk.

Is het nu dan echt over?

Siannise Fudge en Luke Trotman

Het koppel deed in 2020 mee met Winter Love Island en werden toen tweede. Ze verloren de prijs van £50k aan Paige Turley en Finley Tapp. Nu gaan er geruchten rond dat het koppel toch niet meer bij elkaar zijn, nadat ze geen foto’s meer van elkaar op social media posten.

Een bron vertelde aan The Sun over de breuk: ‘Ze hebben allebei een zware tijd achter de rug, maar voor nu is het voorbij.’ De geruchten gingen als eerst rond toen fans realiseerden dat het koppel al langer dan een maand niets van elkaar hadden gepost. Normaal gebeurde dit regelmatig. Luke deelde voor het laatst een foto van Siannise op 7 oktober en Siannise deelde als laatst een video met Luke op 28 september.

Daarnaast is het koppel sinds de Eternals première op 27 oktober niet meer samen gezien op evenementen. Het koppel volgt elkaar wel nog op Instagram.

Een maand geleden ontstonden er ook al geruchten over een mogelijke breuk. Dit ontstond nadat Siannise een caption bij een selfie samen met Luke had veranderd. Eerst stond hier: ‘Als je iemand vindt die voor je geest, lichaam en ziel zorgt. Die je aan het lachen maakt en je flaws accepteert.’ Nu is het een eenvoudige emoji, een wit hartje.

Al snel reageerde het koppel op de geruchten. Ze lieten toen via hun Instagram Story weten dat ze zeker nog bij elkaar zijn. Dit deden ze door middel van schattige foto’s van hun date night. Siannise deelde een foto van haar met een baby Yoda-knuffel die ze had gewonnen in de speelhal. Ook deelde ze nog een foto van haar met Luke waarop ze samen op een podium poseerden.

@siannisefudge / Instagram

Maar nu lijkt het er op dat de relatie toch geen stand heeft gehouden.. het koppel heeft zelf nog niet gereageerd op de geruchten.

Siannise Fudge uit Love Island UK reageert op bodyshamers door middel van een TikTok-video