Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 1 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Monica Geuze vertelt over het co-ouderschap met Lars Veldwijk

Sinds de verhuizing van Monica Geuze haar ex Lars Veldwijk neemt zij het grootste deel van de zorg van hun dochtertje op zich. Drie jaar geleden werden Monica en Lars ouders van dochtertje Zara-Lizzy. Monica vertelt in haar Instagram Story hoe zij het co-ouderschap ervaart.

Monica Geuze vertelt over het co-ouderschap

Toen Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar gingen, tekende Lars een contract bij de voetbalclub Suwon FC. Dit had als vervolg dat Lars naar Zuid-Korea moest verhuizen. Hierdoor zorgt Monica voor het grootste deel alleen voor hun dochtertje.

Op Instagram werd haar gevraagd hoe ze het co-ouderschap ervaart. ‘Went het co-ouderschap, of blijft het moeilijk?’ vroeg de volger aan Monica. Openhartig reageert Monica op de vraag: ‘Onze situatie is denk ik sowieso anders dan de meeste co-ouderschap situaties. Zara-Lizzy’s vader woont in Korea, which is not around the corner.’

Ook geeft ze aan dat de band met haar ex moest groeien: ‘Er heeft echt tijd overheen moeten gaan, maar inmiddels hebben we een fijne band opgebouwd als ouders zijnde.’ Ze eindigt haar reactie met: ‘Dat gun ik echt iedereen, want dat geeft zoveel rust.’

@monicageuze / Instagram

Lars Veldwijk zo veel mogelijk in Nederland

Lars woont nu misschien aan de andere kant van de wereld, maar hij zorgt er nog steeds voor dat alle mogelijke vrije tijd met zijn dochter doorbrengt. Een paar dagen geleden deelde hij nog een foto samen met zijn dochter Zara-Lizzy. Bij de foto schreef hij: ‘9 Days.’ Bekijk hieronder de Instagram post.

Huh?! Wordt Sarah van Soelen de nieuwe Bachelorette?