Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 30 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Huh?! Wordt Sarah van Soelen de nieuwe Bachelorette?

Het nieuwe seizoen van De Bachelor met Thomas moet nog beginnen, maar er wordt nu flink gespeculeerd over een eventuele nieuwe Bachelorette, de opvolgster van Gaby Blaaser. Welke dame kan en wil deze rol op zich nemen?

Er worden al een paar bekende namen genoemd.

Sarah van Soelen

Roddelaccount @reality.fbi weet ons te vertellen dat de ex(?) van André Hazes, Sarah van Soelen, gevraagd is voor dit programma. Ook weet hij dat dit nog niet definitief is, omdat er meerdere opties zijn. Betekent dit dan ook dat de relatie tussen haar en André dan echt over is?

Ook oud-Love Island deelneemster Lotte van Leeuwen zou gevraagd zijn om de Bachelorette te zijn. Wij zijn heel erg benieuwd!

Sarah van soelen bachelorette
Bron: Instagram @reality.fbi

De Bachelorette

Het seizoen waarin Gaby Blaaser op zoek ging naar een nieuwe liefde, was een groot succes. Joey ging er met de winst vandoor, maar hij en Gaby bleken toch niet goed bij elkaar te passen. Ze twijfelde aan het leeftijdsverschil, aan de reisafstand en Gaby wilde heel graag een gezin starten. Dit zag zij toch niet echt gebeuren met Joey. Tot Joey zijn grote spijt, want hij had het nog wel zien zitten. Gaby dacht daar anders over, want volgens haar had Joey helemaal geen aandacht voor haar.

In de laatste aflevering gaf Gaby aan toch wel heel erg spijt te hebben van het feit dat zij Jordy niet had meegenomen op de 24-uurs date. Ze liet zich volgens haar te veel meeslepen in alle roddels en kon daardoor niet meer helder denken. Maar na het terugkijken van alle afleveringen zag ze wel degelijk de chemie tussen die twee. Daarom wilde ze het graag nog een keer proberen met Jordy, maar ook dit is uiteindelijk niks geworden.

Wat denk jij?! Wie wordt de nieuwe Bachelorette?

Joan vertelt in nieuwste vlog over Niek: ‘De vonken spatten ervanaf’