Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 22 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Joan vertelt in nieuwste vlog over Niek: ‘De vonken spatten ervanaf’

Eerder waren we nog een beetje aan het speculeren over Joan en Niek. Het is duidelijk dat de twee het gezellig hebben, maar is het ook echt serieus? Vorige week deelden ze allebei foto’s op Instagram waarop te zien was dat ze inderdaad niet ‘zomaar’ aan het daten zijn. Oud-Love Island winnares Joan vertelt in haar nieuwe vlog voor het eerst over haar contact met oud-Bachelorette deelnemer Niek.

Want..er hangt liefde in de lucht!

Geheime dates

Joan vertelt in haar vlog dat ze het gevoel heeft dat ze haar contact met Niek toch even kort moet toelichten. Ook snapt ze dat het voor veel mensen als een verrassing komt, maar dat ze natuurlijk al veel langer contact hebben dan iedereen weet. Ze kennen elkaar van hun deelname aan het programma ‘Like Me I’m Famous’ en hebben vanaf moment één al een enorme klik.

Zó gaat het inmiddels met de mannen uit de Bacherlorette

Joan is zichtbaar enthousiast om te vertellen over Niek en dit snap je dan ook als ze begint met haar uitleg dan ook met een grote glimlach: ‘Ik ben alweer aan het daten en ik vind dat het tijd wordt om te vertellen omdat het super goed gaat. De klik is er en de vonken spatten er vanaf zoals hij dat zegt, of zoals Niek dat zegt’.

Echte tortelduifjes

Joan gaat verder: ‘We kunnen praten over alles, we kunnen zoveel lachen met elkaar en het is ook wel een beetje eng want het gaat allemaal best wel snel’. Ook vertelt ze dat het voor haar niet meer voelt als daten en dat de relatie er wel aan zit te komen. Wat Lief!

In haar vlog zien we Niek af en toe voorbij komen, maar hij houdt zich op de achtergrond. Aan het einde vertelt Joan dan ook dat ze hier bewust voor kiest, omdat ze het rustig aan willen.

Niek van De Bachelorette schijnt te daten met déze Love Island-winnares