Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 22 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je weekhoroscoop van week 47

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 47 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Weekhoroscoop week 47

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

1. Ram

Je ondervindt veel tegenwerking bij de uitvoering van je plannen. Ze zijn ook erg vooruitstrevend. Dat is niet erg. Als jij zorgt voor duidelijke argumenten die bestaande angsten wegnemen, gaat het zeker lukken. Plan daarvoor dus ruim tijd in.

2. Stier

Jij gedraagt je deze week naïef in je relatie. Je partner voelt dit goed aan en hij/zij zal zich er zeker aan ergeren. Met een fikse ruzie komen tenminste de problemen boven water. Je partner kan overigens ook misbruik maken van je naïeve houding.

3. Tweeling

Jij gaat deze week een interessante relatie aan, maar pas op want deze relatie lijkt geen stand te kunnen houden. Er zijn grote verschillen die waarschijnlijk niet overbrugbaar zijn. Laat je leiden door je gevoel, dan zul je later geen spijt krijgen.

4. Kreeft

Heb jij zelf eigenlijk wel in de gaten hoeveel vertrouwen je kunt winnen met die bescheiden charme van je? Als jij je daar iets meer van bewust wordt, kun je het ook beter gaan inzetten. En dat kun je deze week goed gebruiken.

5. Leeuw

Deze week ontstaat er een communicatieprobleem met iemand in jouw omgeving. Met jouw natuurlijke analytische benadering ga je het deze keer niet redden. Je zult echt iets van jezelf bloot moeten geven als je verder wilt komen met dit probleem.

6. Maagd

Verwacht geen applaus. Jouw bemoeienissen worden wel op prijs gesteld, maar je hoort alleen de negatieve dingen. Dat is niet leuk, maar helaas een eigenschap van veel mensen. Gewoon volhouden, je zult zien dat het de moeite waard is.

Dit is jouw ideale woonplaats volgens je sterrenbeeld

7. Weegschaal

Jij hebt het gevoel dat alles verkeerd loopt deze week. Maar je hebt je waarschijnlijk zelf in de nesten gewerkt. Zorg ervoor dat je niet uit frustratie gaat handelen. Dan gaat alles langzaam maar zeker vanzelf weer beter. Blijf vooral jezelf!

8. Schorpioen

Je bent de laatste weken erg resultaat gericht. Maar het gaat in het leven niet alleen om het resultaat. Alhoewel het resultaat erg belangrijk is, telt vooral de manier waarop het is behaald. Zorg dat je anderen niet onnodig kwetst.

9. Boogschutter

Jij bent deze week voor menigeen de rots in de branding. Je innerlijke rust en stabiliteit werken in op de anderen. Jouw rust en stabiliteit wordt ervaren als een weldadige deken. Je wordt dan ook door iedereen met open armen ontvangen.

10. Steenbok

Plotseling is er deze week weer wat kleur in jouw leven. Net op tijd want je begon het allemaal wel erg saai te vinden. Je hoeft echter niet altijd op actie van anderen te wachten, je kunt ook zelf initiatief nemen. Verras die ander eens.

11. Waterman

Je hebt je de laatste tijd te veel op één ding geconcentreerd. Deze week merk je dat je dat beter niet had kunnen doen. Kijk wat je alsnog moet doen, voor het te laat is. Plan je zaken voortaan op een andere manier als de oude manier niet meer werkt.

12. Vissen

Jij krijgt de komende periode met financiële problemen te kampen. Wellicht ga je opzoek naar een nieuwe baan. Deze carrièreswitch kan zowel de oorzaak als de oplossing van je problemen zijn. Blijf naar de lange termijn kijken.

Dit artikel verscheen eerder op Metro.