Redactie
Redactie Life 18 nov 2021
Leestijd: 5 minuten

Dit is jouw ideale woonplaats volgens je sterrenbeeld

Wat jouw ideale woonplaats is, staat geschreven in de sterren. Astroloog Jennifer Angel wist de perfecte woonplaats bij elk sterrenbeeld te matchen. Benieuwd waar jij je waarschijnlijk als een vis in het water voelt?

Wij vertellen het je.

Ram – New York

Rammen willen graag buiten zijn en hebben avontuur en spanning nodig. Ze pakken allerlei projecten met beide handen aan waardoor ze altijd bezig zijn. Nog niet klaar met het ene? Dan begint de Ram alweer aan het andere. Ze houden qua woonplaats van steden waar veel gebeurt en hebben op het platteland niets te zoeken, simpelweg omdat daar te weinig gebeurt. Energie is wat je als Ram nodig hebt maar ook de mogelijkheid om frisse lucht en natuur om zich heen te hebben. Het ene moment loop je over Fifth Avenue en het andere moment chill je in Central Park.

Stier – Kopenhagen

De Stier vindt uiterlijk en stabiliteit heel belangrijk. Ze zijn ijdel. Als het op settelen aankomt dan willen ze liever een eigen optrekje dan iets huren. Ze hechten veel waarden aan één plek en willen liever niet steeds verhuizen. Luxe en comfort spelen een belangrijke rol in het leven van de Stier. Een grote, welvarende stad waar gezelligheid centraal staat en de Stier is tevreden. De ‘hygge’ in Kopenhagen vind je vast heel erg fijn. Klinkt als de perfecte woonplaats, toch?

Tweelingen – Londen

Tweelingen willen altijd leren. Communicatie en educatie zijn de belangrijke factoren in hun leven. Ze houden van diversiteit. Van steden waar veel te doen en te leren is en waar creativiteit hoog in het vaandel staat. Als er musea, gallerijen, bioscopen en concerten zijn dan zijn de Tweelingen blij. Londen is de stad waar jij je nooit verveelt.

Kreeft – Amsterdam

De Kreeft hecht waarde aan thuis en familie. Ze willen een goed en gezond leven en het hebben van een stabiel inkomen is belangrijk. Veiligheid op emotioneel en financieel gebied vindt de Kreeft heel fijn en ze willen dat de stad waar ze wonen gezellig is, mooi en veilig. Amsterdam blijkt de veiligste stad van Europa te zijn en dan ben je ook nog eens dichtbij je familie. Top.

Leeuw – Ibiza

Leeuwen zijn helemaal in hun nopjes wanneer de zon schijnt. Ze zijn goed in netwerken en gezien en gezien worden. Ze blaken van het zelfvertrouwen en willen er dan ook graag verzorgd uitzien. Ze houden van mensen entertainen en combineren werk daarom graag met plezier. Hun deur zal altijd open staan voor iedereen en daarom is Ibiza de perfecte plek voor Leeuwen.

Maagd – Stockholm

Maagden zijn over het algemeen netjes aangelegd en in balans. Ze hechten waarde aan natuur en ruimte, een plek waar het niet al te druk is. Orde in het leven vinden Maagden ongelofelijk chill. Ze voelen zich fijn in een stad waar de mensen lief zijn voor elkaar en voor elkaar zorgen. Een stad als Stockholm is voor Maagden ideaal, want naast een bruisende stad is er heel veel natuur in de buurt.

Weegschaal – Praag

Harmonie en energie vinden Weegschalen heel fijn aan een stad waar ze wonen. De Weegschaal is creatief en hecht waarde aan cultuur zoals theater en ballet. Een stad met een historie vindt ze erg interessant, net als een stad waar de Weegschaal zich veilig kan voelen. Wederom: harmonie, interessante dingen om te doen en een prachtige oude stad en de Weegschaal is blij. Praag is daarom perfect.

Déze sterrenbeelden zou je vooral niet moeten daten volgens de sterren

Schorpioen – Tokio

Schorpioenen staan bekend als intense types en gaan graag mee met de flow van de stad. Alles wat hip is, vindt de Schorpioen reuze interessant. Ze zijn graag buiten in het bruisende leven en staan graag in the picture. Een stad die niet stilstaat vindt ze geweldig. Een stad waar duizenden mogelijkheden zijn zoals Tokio vind je een enorme uitdaging.

Boogschutter – Rome

De Boogschutters staan bekend om het avontuurlijke karakter. Reizen is helemaal hun ding. Maar ze zijn ook spiritueel en religieus aangelegd. Althans, daar staan ze voor open. Een plek met veel historie en een tikkeltje mysterie vinden ze geweldig. Ze houden van simpel en leven dan ook graag een zo normaal mogelijk leven. Een plek als Rome is waar ze willen wonen.

Steenbok – Genève

De Steenbokken worden gedreven door werk, familie en traditie. Ze houden van om tussen de mensen te zijn maar hebben ook zeker hun eigen ruimte nodig. Ze verkiezen kwaliteit boven kwantiteit en voelen zich als een vis in het water in een omgeving waar het druk is, maar waar ze zich ook helemaal kunnen terugtrekken. Status is belangrijk in hun leven, net als succes en een inspirerende omgeving.

Waterman – Berlijn

Vriendschap is het allerbelangrijkst in het leven van de Waterman. Ze zijn zelf menslievend en helpen graag anderen. Ze zijn een klein beetje eigenzinnig en willen graag hun eigen ding doen. Regels volgen van een ander? Zijn ze niet zo’n fan van. Ze willen een vrije omgeving met niet te veel regels. De Waterman is intellectueel en wil inspiratie en pioniers om zich heen. Daarom is Berlijn dé woonplaats voor jou.

Vissen – Parijs

Vissen zijn positieve mensen en romantisch ingesteld. Ze gaan af op hun intuïtie en ze zijn sensitief. Ze genieten wanneer ze in een prachtige straat rondlopen met een combinatie van oude charme en modern design. Ze houden van water (duh) en muziek is ook erg belangrijk in hun leven. Parijs is the place to be voor deze romanticus.

Dit zijn de 10 beste steden om in te wonen voor je mentale en fysieke gezondheid