Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 19 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Bert doet nog één laatste onthulling tijdens Temptation Island Viewing Party

Een van onze reality-favorieten, Temptation Island, is gister tot een einde gekomen. Het was tijd voor het laatste kampvuur én de langverwachte confrontaties van de koppels. Bert en Delphine gingen, zoals verwacht, als vrijgezel naar huis.

Bert doet nog één laatste, opvallende uitspraak.

Temptation Island Viewing Party

Dit jaar konden we naast het reguliere programma ook genieten van de TI-Viewing Party, gepresenteerd door Gwen van Poorten en uitgezonden op Videoland. Zij mocht alle samen met alle kandidaten de beelden bekijken en daar vragen over stellen.

Gwen had de ‘eer’ om Bert te interviewen over zijn avontuur, over het laatste kampvuur en over hoe het nu met hem gaat.

Spijt van Temptation Island

Gwen vraag aan Bert: ‘Als er een ding was, wat je hier, nu recht zou kunnen zetten, wat zou dat zijn?’. Hij antwoordt met: ‘de reactie waarbij ik zeg dat ze een hoer is. Ik vind dat een hele slechte reactie van mezelf en ik ben daar niet trots op’. Ook laat hij weten dat hij wel nog sorry heeft gezegd tegen Delphine.

Oei.. Delphine van Temptation Island toch betrapt op overspel

Weer bij elkaar?

Bert doet wéér een bizarre onthulling: ‘Er zat een stuk in mij dat dacht: ik moet stoppen, dit kan zo niet verder. Maar er zat ook nog altijd een stuk dat dacht van als we hier echt samen doorheen komen, dan gaat niemand ons tegenhouden. Ik heb het zelfs nog geprobeerd goed te maken toen we thuis waren, ik heb daar mijn best voor gedaan, maar ik ben er niet in geslaagd’.

Gelukkig met iemand anders

Bert vertelt ook dat hij het ‘Delphine-hoofdstuk’ nu volledig heeft afgesloten. Hij vertelt ook dat hij iemand anders heeft gevonden: ‘Ik durf oprecht te zeggen, dat die beter bij mij past dan Delphine.’

Gwen wil natuurlijk alles weten over zijn nieuwe liefde en Bert vertelt dan ook enthousiast: ‘Haar naam is Kelly en we hebben elkaar leren kennen op Instagram. Ik denk dat het nu vijf of zes weken geleden is. Ik kan niet zeggen dat het liefde op het eerste gezicht was, want voor mij was het nog zo veel meer. Ze is super lief voor mij en ze geeft me heel veel aandacht. Je kunt ons niet van elkaar aftrekken’.

Ook hebben de twee al gepraat over samenwonen en over het hebben van kinderen. Tjsa.. Bert 2.0 toch? We gaan het zien.

Nog meer Temptation Island-drama: wát onthult Bert nu over Delphine?!