Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 16 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Oei.. Delphine van Temptation Island toch betrapt op overspel

Het seizoen van Temptation Island ‘Love or Leave’ begon dit jaar vrij rustig. Even leek het er op dat het misschien niet zo’n interessante reeks aan afleveringen zou worden, maar het programma heeft ons ongelijk bewezen. Vooral het koppel Bert en Delphine is vaak gesprek van de dag.. en niet in positieve zin. Ze doen regelmatig vreemde uitspraken over hun verleden en relatie en zelfs de andere mensen in het programma snappen het niet meer.

Ben jij #TeamBert of #TeamDelphine?

Overspel van Bert

Bert en Delphine deden in eerste instantie mee aan Temptation Island omdat Delphine haar partner Bert niet meer kon vertrouwen na overspel tijdens hun relatie. Volgens Bert is vijf jaar geleden alleen gezoend met een ander en Delphine kon dit maar niet los laten. Ze hing zelfs camera’s (?!) op in huis om hem te controleren. Tijdens het programma doet Delphine nog een onthulling: ook zou Bert twee keer een prostituee hebben bezocht.

Aylin is #TeamBert

Deelneemster Aylin kwam laatst voor Bert op door te zeggen dat zij aan zijn kant staat en dat zij Delphine ook niet meer gelooft. Ze is naar eigen zeggen achter dingen gekomen waar ze erg van geschrokken is en waar ze daardoor nu volledig #TeamBert is.

Overspel van Delphine

De geruchtenmolen ging natuurlijk gelijk draaien en mensen dachten er aan dat Delphine zelf toch niet zo lief is geweest tijdens de relatie met Bert. Deze geruchten lijken nu waarheid te zijn, want vandaag is er een foto opgedoken van Delphine met een andere man! Roddelaccount @reality.fbi plaatst deze foto op zijn Instagram Story.

Delphine Temptation Island
Instagram @reality.fbi

Het roddelaccount wekt zelfs de interesse van ex Bert en hij reageert dan ook op deze foto met het volgende:

Bert Temptation Island
Instagram @reality.fbi

Aiii.. het lijkt er dan toch echt op dat Delphine inderdaad vreemd is gegaan tijdens de relatie met Bert.