Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 19 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Oui Oui! De trailer van Emily in Paris seizoen 2 staat online

Een van de grootste Netflix-hits van vorig jaar is toch wel het romantische en grappige Emily in Paris. In deze serie volgen we de Amerikaanse Emily, die voor haar marketingbaan naar Parijs verhuisd. Emily moet haar weg zien te vinden als ‘buitenstaander’, maar krijgt al snel een goede vriendin én een (geheime)lover.

Is het al eind december?!

Wat is er ook al weer gebeurd in seizoen 1?

Na het zien van de laatste aflevering van het vorige seizoen bleven we zitten met nog heel veel vragen. We zien Emily verwikkeld in een ‘verboden’ romance met kok Gabriel. Deze knappe man heeft namelijk gewoon een vriendin genaamd Camille, die toevallig ook steeds beter bevriend raakt met Emily zelf. Gabriel besloot aan het einde van de serie zijn relatie te verbreken en een restaurant te openen in Normandië, maar bedacht zich op het laatste moment en bleef tóch in Parijs. Dit zorgt natuurlijk voor een hoop drama tussen Emily, Gabriel en Camille. Komt de waarheid naar boven?

Naast haar romance met Gabriel moet Emily natuurlijk gewoon werken.. ze is tenslotte voor werk in Parijs. De haar collega’s zijn niet altijd te spreken over haar Amerikaanse manier van doen en dit zorgt voor grappige en ongemakkelijke situaties.

Emily in Paris seizoen 2: Netflix deelt eindelijk de releasedatum

Nieuwe trailer

We moeten nog héél even wachten, maar Netflix heeft de nieuwe trailer van seizoen 2 online gezet! Het is nu al heerlijk om naar te kijken. Emily draagt de mooiste outfits, Gabriel is nog net zo knap én er lijkt een nieuwe man in het leven van Emily te verschijnen?! Ook maken we kennis met nieuwe gezichten in de serie. Jeremy O. Harris speelt een modeontwerper, Lucien Laviscount speelt een een vervelende en irritante Engelsman en is Arnaud Binard de eigenaar van een populaire nachtclub die we te zien gaan krijgen.

Bekijk de trailer hieronder:

Schrijf ‘m in je agenda: 22 december

Emily is dit seizoen niet alleen in Parijs te vinden, ook vertrekt ze naar het zonnige zuiden samen met haar vriendinnen. Wij kunnen niet wachten! De serie Emily in Paris is vanaf 22 december te zien op Netflix.

Wedden dat jij dit Lady Gaga-moment in Emily in Paris hebt gemist?