Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 14 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze bijzondere blush van Chanel gaat compleet viraal op TikTok

TikTok is hét platform van dit moment. Er zijn ontzettend veel verschillende video’s op TikTok te vinden en het is de perfecte plek om nieuwe trend tegen te komen. Zo gaan er geregeld producten compleet viraal en nu is het opnieuw raak. Deze bijzondere nieuwe blush van Chanel gaat namelijk helemaal viraal op het platform en gebruikers zijn obsessed.

Je hebt nog nooit een blush is deze substantie voorbij zien komen.

Chanel blush viraal op TikTok

Grote make-up merken als Chanel staan er om bekend goede producten te hebben. Wij kijken er dan ook niet van op dat hun nieuwe blush compleet viraal gaat op TikTok. Maar deze nieuwe blush van het luxe merk is niet de standaard blush die je gewend bent. De blush bestaat namelijk niet uit poeder of een crème, maar lijkt veel op een serum met parels van kleurpigment. What??

De blush is verkrijgbaar in zes subtiele tinten die een breed scala aan huidtinten dekt. Het product is bovendien verpakt in een klassieke, compacte Chanel-fles met een pompje, die je met één push genoeg product geeft. Door de gewichtloze textuur moet de blush moeiteloos met je huid blenden en dat lijkt het te doen. Gebruikers zijn op TikTok namelijk meer dan enthousiast over het product.

CHANEL LES BEIGESEAU DE BLUSH in de kleur LIGHT PEACH – € 45,75

blush chanel
Douglas

Black Swan eyeliner wordt dé trend van 2022 en werd al gespot bij Julia Fox en Chanel

Reacties

TikTok-gebruiker Beti – @makeupsessions – ging naar TikTok om te bespreken wat zij van de nieuwe blush van Chanel vindt. In haar video vertelt ze: “Dit is de meest unieke blush die ik ooit heb geprobeerd. Je hebt maar een klein beetje nodig voor een goede kleur. Laten we het op het gezicht proberen. Ik vind het fijn om het op mijn hand aan te brengen en daarna met mijn vingers op mijn gezicht te blenden.”

@makeupsessions A very unique liquid blush formula! #chanelmakeup #chanel #makeupreview #luxurymakeup ♬ Epic Music(863502) – Draganov89

Als we de reactie van Beti mogen geloven is deze blush zeker je geld waard. Je hebt namelijk maar een klein beetje product nodig om een mooie blush op je gezicht aan te brengen. Ook in de reacties onder haar video lijken volgers erg enthousiast te zijn. Zo schrijft een volger: “Ik heb dezelfde tint en het is zo leuk om te gebruiken … zo anders dan alles wat ik heb. Ik wil de nieuwe foundationversie proberen.” Andere volgers schrijven: “OMG dit heb ik nodig” en “Prachtig!”