Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 14 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

‘Half wave’ is dé haartrend van dit moment en de stylist van Hailey Bieber laat zien hoe je het zelf creëert

Nu het zomerse weer opnieuw is begonnen staan alle social media vol met tips en hacks. Zo maken deze handige TikTok-strandhacks je leven een stuk makkelijker en ook op het gebied van beauty en haar vliegen de ideeën ons om de oren. Zo is ‘Half wave’ dé haartrend van dit moment en niemand minder dan de stylist van Hailey Bieber laat zien hoe je het kapsel zelf creëert.

Wij zijn obsessed!

Hailey Bieber is the gift that keeps on giving

Als je op zoek bent naar wat inspiratie hoef je maar even op het Instagram-account van Hailey Bieber rond te neuzen. Het account van het model staat namelijk vol met iconische looks, zoals haar glazed donut nails en haar Met gala outfit. Daarnaast is Hailey Bieber ook compleet obsessed met de nieuwe fashiontrend bimbocore en het staat haar absoluut geweldig.

Nu komen de meeste celebrities niet in hun eentje op deze prachtige looks. Ook Hailey Bieber heeft een heel team achter haar staan die ervoor zorgt dat het model er altijd op en top bijloopt. Haar haarstyliste – die ook met namen als Kaia Gerber, Jasmine Tookes, Kendall Jenner en Ciara werkt – heeft nu onthuld hoe wij zelf de signature haarstijl van Hailey Bieber kunnen maken.

‘Half wave’ haar

Er is één kapsel dat we op dit moment bij alle celebs zien en dat is ‘half wave’ haar. Hailey Bieber wordt al jaren met deze heerlijke haartrend gespot en nu heeft haar haarstylist uitgelegd hoe we dit kapsel zelf kunnen maken. De haarstyliste van Hailey Bieber is namelijk naar Instagram gegaan om daar haar geheimen te delen.

De haarstylist van Hailey Bieber – Irinel de León – plaatste de video online met de caption: “CUTE SUMMER STYLE ☀️ I’ve gotten so many questions on how to get this half up hairstyle and here it is! I used the @DysonHairPro Corrale to achieve this look! Drop any questions you have in the comments! #DysonHairPro.” In de video is te zien hoe Irinel het haar met een stijltang beach waves geeft en je maakt de look gemakkelijk zelf. Wij zijn fan!

Reacties

Wij zijn overigens niet de enige die obsessed zijn met deze haarstijl. Fans reageren namelijk massaal onder de video van Irinel. Zo schrijft een fan: “Been waiting for this 😍 thank u!!!!” Andere fans schrijven: “My new summer look😍”, “Obsessed 👏” en “😍😍😍😍😍 adorable hairstyle.”

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van NSMBL