Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 14 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over de finale van Love Island NL 2022

Gisteren was het eindelijk zover: toen vond de finale van het derde seizoen van Love Island NL plaats en fans keken natuurlijk massaal. Iedereen wilde weten wie er met de winst vandoor gingen en daar hebben we gisteren finally antwoord op gekregen. Toch zeggen fans allemaal hetzelfde op Twitter en het heeft niets te maken met de winnaar van dit seizoen.

Fans zijn niet blij!

Winnaars Love Island NL seizoen 3

Een paar afleveringen terug vond er voor de laatste keer een herkoppeling plaats en dit maakte direct bekend welke stelletjes we in de finale van Love Island NL seizoen 3 gingen zien. Zo koppelde Lennert met Fé, koppelde Jottie met Cas, kozen Sunita en Mert voor elkaar en vormden ook Imen en Nathan een koppel.

Niemand minder dan Jotti en Cas hebben het derde seizoen van Love Island gewonnen. Het verliefde koppel, die elkaar in Casa Amor leerden kennen, eindigde op de eerste plaats. Fé en Lennert eindigden, ter verbazing van sommige fans, op de tweede plek en Mert en Sunita zijn derde geworden. Dit betekent dat Imen en Nathan als eerste afvielen tijdens deze finale. Niet zo gek natuurlijk, want het stel was nog maar net een koppel.

Love Island heeft een eigen ‘kantoorhond’ en je kunt ‘m volgen op Instagram

Reacties

Fans zaten gisteren natuurlijk allemaal klaar om de finale van Love Island NL seizoen 3 te gaan kijken. Dit zorgde helaas voor de nodige problemen. Fans gingen namelijk massaal naar Twitter om te bespreken dat Videoland het niet deed. Zo schrijft een kijker: “Waar blijft de finale? Mijn wijn en chips zijn bijna op! Hallo @Videoland?! #loveislandNL.” Andere fans schrijven: “Er is blijkbaar een storing bij Videoland.🫠 Kan ook niet anders net nu de finale er op moet staan. #loveislandNL” en “Joehooee @Videoland waar blijft de FINALE ?! #loveislandNL.”

Dit was overigens niet het enige waar fans over klaagden. Zo schrijven andere fans: “Wat een awkward finale aflevering. Zo veel ongemakkelijkheid #loveislandNL” en “Heb effectief 35 minuten gekeken dis gewoon 50% doorgespoeld best wel saaie finale #loveislandnl.”

Wist je dat Love Island UK nu ook op videoland te zien is?