Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 17 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over Love Island NL seizoen 3

Het nieuwe seizoen van Love Island NL is afgelopen maandag begonnen en fans zijn alweer massaal aan het kijken. De serie is namelijk elke maandag tot en met zaterdag vanaf 20:00 uur te zien. Net als bij elk seizoen gaan fans massaal naar Twitter en ze zeggen allemaal hetzelfde over het derde seizoen van Love Island NL.

BERICHTJE!

Love Island seizoen 3

Hoewel Love Island UK al een ruime maand bezig is, verscheen afgelopen maandag pas de eerste aflevering van Love Island NL op Videoland. In dit seizoen zitten natuurlijk weer gloednieuwe eilanders en dit jaar is het opnieuw een mix tussen Nederlanders en Belgen. Deze 6 single meiden en 6 single meiden zijn deze zomer op zoek naar liefde en daar kunnen wij elke avond van genieten.

De meiden heten Sunita, Amandine, Tene, Manon, Kimbery, Fé en de mannen die we dit seizoen zien zijn Gideon, Mehti, Merijn, Lennert, Marvin en Jules. Hoewel het derde seizoen pas net is begonnen hebben kijkers al genoeg materiaal om over te spreken, want ze zeggen op Twitter allemaal hetzelfde.

Reacties

Veel kijkers vinden het seizoen tot nu toe namelijk nogal saai. Nu is het seizoen nog maar net begonnen en moet alles nog een beetje op gang komen, dus dit is niet zo gek. Toch blijkt het wel een terugkomend onderwerp te zijn op Twitter. Zo schrijft een kijker: “Aflevering 3 van het nieuwe seizoen van Love Island NL/BE en het is 3x kut. #ikwordhierteoudvoor.”

Andere kijkers schrijven: “Moet nog wel wennen aan het nieuwe seizoen #loveislandNL”, “Ben ik de enige die de eerste aflevering van Love Island heel ongemakkelijk vond? #LoveIsland #loveislandnl” en “Net love island UK gekeken en nu gestart met deze, zeer slecht idee! Wat een flauw afkooksel is me dit 😱. Waar zijn de knappe mannen? Waar zijn de “go-getters” onder de vrouwen? dag 2 en er zit er al 1 te wenen..? Op dag 2 wordt er in UK al getongzoend 🤣. #loveislandNL”