Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 17 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Golden hour blond is dé haarkleur waar iedereen op dit moment geobsedeerd door is

Bij elk nieuw seizoen horen ook nieuw trends. Vooral op het gebied van beauty en mode vliegen deze op social media om je oren. Zo ontstaat er dagelijks wel een nieuwe trend en deze gaan binnen de kortste keren compleet viraal op Instagram en TikTok. De nieuwste trend waar iedereen mee geobsedeerd is, is de haarkleur golden hour blond.

Dit wil je!

Golden hour blond

Het gouden uur is een van de mooiste tijden van de dag en wij kijker er dan ook niet gek van op dat hieruit een trend is ontstaan. Make-up visagisten maken al jaren gebruik bij deze overgang als het aankomt op het aanbrengen van oogschaduw, highlighter en lippenstift en nu is de kleur ook overgesprongen naar de haartrends

Wie wil deze geweldige kleurovergang namelijk niet in zijn haar aanbrengen. Door deze zijdeachtige gouden tinten worden je lokken namelijk verlicht en ze geven je haar een permanente golden hour-gloed. Zo zie je er sun-kissed uit, ongeacht het weer. Golden hour blond bestaat uit een mix van beigeblond met een warmer palet van nude-, beige- en zandtinten. Deze warme tinten hebben de neiging om meer licht te weerkaatsen dan grauwe tinten, waardoor er meer glans op het haar ontstaat. En brunettes niet getreurd, want zelfs in donker haar werken deze prachtige tinten perfect.

Aha! Dit is hoe vaak je eigenlijk je haar moet wassen voor een glanzend en gezond kapsel

Reacties

Op social media lijkt de haarkleurtrend in ieder geval al flink in de smaak te vallen. Fans reageren namelijk massaal onder foto’s waarin de haarkleurtrend te zien is. Zo schrijven een fans: “Absolutely insaine 🔥👏👏”, “Your hair colours give me life 😍”, “Okayyyyy, next level!! 🔥🔥🔥🔥”, “This hair colour is absolutely beautiful” en “Okay, I’m speechless 🙌🏼❤️.”

Andere fans schrijven: “Love this💛💛💛”, “You look Perfect 😍😍” en “Oh this pony though, she is a beach babe 🌊 🐚”

Zou jij deze nieuwe haarkleurtrend willen uitproberen?