Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Beauty en Style 30 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

Deze 10 beautyhacks gingen viraal op TikTok en wil je écht even zien

TikTok leert ons veel dingen bij. Zo zagen we eerder hoe je met een wattenstaafje je concealer kunt aanbrengen voor een natuurlijke look of de hack waarbij je zelfbruiner gebruikt om te contouren. Sommige beautytips werken beter dan anderen en TikTokker @stxph.h zet de 10 beste beautyhacks voor je op een rijtje.

Goed opletten dames!!

Beautyhacks

We geven je een overzicht van de beautyhacks en tips die viraal zijn gegaan op TikTok en écht werken. We leggen kort uit wat de hacks zijn waar @stxph.h zo gek van is. Dan kun jij ze straks allemaal zelf ook proberen.

1. Blend met je vingers

Ja echt waar, je vingers gebruiken om je foundation te blenden zorgt voor een natuurlijke look. Het is namelijk de beste manier om in alle verschillende delen van je gezicht te komen en het gelijkmatig te verdelen.

2. Gebruik een spons om je finishing spray aan te brengen

Als je finishing spray gebruikt, breng je dit waarschijnlijk aan door dit op je gezicht te sprayen. Volgens TikTokkers is dit niet dé manier. Om je basis langer te laten zitten, zo egaal mogelijk aan te brengen en een glow te krijgen, zou je je finishing spray moeten aanbrengen met een spons.

3. Breng alleen een beetje concealer aan onder je ogen

We willen geen lijntjes gevuld met concealer, toch? Gebruik daarom maar een klein beetje.

4. Don’t double dip je wenkbrauw wax

Het blijkt dat de oliën van je gezicht je wenkbrauw wax kunnen verdunnen, waardoor het minder plakkerig/effectief wordt. Dip je kwast daarom niet dubbel in je wenkbrauw wax pot, maar smeer wat van het product op de deksel van het potje.

5. Het blendproces mag lang duren

Als je je concealer laat zitten voordat je gaat blenden, zorg je ervoor dat je zo min mogelijk product gebruikt terwijl je toch een volledige dekking krijgt. Laat je concealer een tijdje even op je huid zitten, voordat je het gaat blenden.

6. Laagjes maken

Deze beautyhack zal ervoor zorgen dat je make-up de hele dag en nacht goed blijft zitten. Spray tussen de verschillende lagen make-up die je aanbrengt finishing spray (of nou ja, gebruik dus een spons!)

7. Vegen van je eyeliner voorkomen

Gebruik donkere oogschaduw of poeder om het gebied bij je ogen te bedekken waar je eyeliner vaak veegt of uitloopt.

8. De vorm van je ogen definiëren

Om de vorm van je ogen te definiëren kun je in de hoeken van je ogen wat oogschaduw aanbrengen.

9. Open ogen

Het aanbrengen van highlighter in de binnenste ooghoeken, doorgetrokken op je ooglid en op je onderste wimperlijn helpt om je ogen te laten spreken.

10. Tik de finishing spray met een spons op je gezicht

Aan het einde van het proces keert de spons met finishing spray natuurlijk terug. Doordrenk de spons met de spray en tik ermee op je huid om het mooi te blenden.

Video beautyhacks

Om een beter beeld te krijgen van al deze beautyhacks kan je deze video van @stxph.h kijken:

@stxph.h i use these tips everyday!! the smallest detail or technique can make such a big difference omg #fypシ #makeuptips #makeuptipstiktok #makeuphack #tipsforgirls #beautytips #MoveWithTommy ♬ original sound – stephhui

Met deze razendpopulaire TikTok-hack laat je je ogen er groter of kleiner uitzien