Emma Toussain
Emma Toussain Reality 15 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

I’ve got a text: Love Island UK verschijnt déze datum op Videoland

Love Island is een Brits realitydatingprogramma waarin singles worden gevolgd tijdens hun verblijf in een luxe villa op het Spaanse eiland Mallorca. De singles moeten koppels vormen om in de prachtige villa te mogen blijven. Als je een beetje fan bent heb je waarschijnlijk al heel wat TikToks voorbij zien komen van dit nieuwe seizoen. Met véél drama.

Love Island UK

Het blijft misschien toch wel de leukste (sorry Nederland) versie van Love Island – de UK versie. De deelnemers zijn toch net een beetje anders, net een beetje extra. Inmiddels zitten er al zeven seizoenen op en de achtste is nu vol aan de gang. Waarschijnlijk heb je al een aantal grappige video’s voorbij zien komen van het huidige seizoen. Wil je nog helemaal niks zien? Dan kunnen deze video’s een kleine #spoiler zijn. Dus wees gewaarschuwd.

Zo probeert een mannelijke kandidaat uit te leggen wat hij bij een andere dame heeft gedaan de vorige avond:

Oud-deelneemster Zara McDermott uit seizoen 4 kijkt elke avond met haar huidige vriend naar het nieuwe seizoen van de serie. Ze schrok zich rot toen bleek dat haar ex Adam (uit dat zelfde seizoen!!) als bombshell in de villa verschijnt. Haar vriend legt dit hele grappige moment vast:

Het achtste seizoen van ‘Love Island UK’ is vanaf 8 augustus te zien bij Videoland. Die dag verschijnen de eerste 25 afleveringen, daarna verschijnt dagelijks een nieuwe aflevering. De eerdere zeven seizoenen zijn al te zien bij Videoland.

Oh no: de iconische Love Island UK villa is verkocht voor dit enorme bedrag