Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 15 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Bye blonde: Monica Geuze gaat voor een nieuwe haarkleur

Het is af en toe heerlijk om iets aan jezelf te veranderen. Dan hebben we het niet over botox of BBL- een nieuwe haarkleur of een nieuwe manicure is al voldoende. Monica Geuze bracht gister een bezoekje aan de kapper en besloot dat het wel tijd is voor iets nieuws. Kan best zijn dat ze dat gister ook pas besloten heeft, aangezien ze naar eigen zeggen ‘nogal impulsief’ is.

Bye blonde!

Monica experimenteert graag met haar uiterlijk en heeft al heel wat haarkleuren gehad. Van donkerbruin naar blond – she had it all. En het staat haar nog goed ook. De laatse paar jaar was ze redelijk blond en ze vond het blijkhaar tijd voor een verandering. Ze bracht gister een bezoekje aan de kapper en post de foto’s van het eindresultaat op Instagram Stories.

Monica Geuze
Bron: @monicageuze

“She a brownie“, schrijft ze erbij. Prachtige haarkleur!

Veranderingen

Toch nog even terug naar de botox, want Monica heeft ook wel eens wat aan zichzelf laten veranderen. Daar is ze dan ook erg open over en we love that. In een vlog vertelde ze: “Ik heb weleens eerder fillers gebruikt en die heb ik ook weer laten verwijderen. Sowieso die uit mijn lippen heb ik laten verwijderen. En ik heb ooit mijn jukbeenderen en kaaklijn laten doen. En ik heb een keer een klein beetje filler in mijn neus gehad. Maar dat is inmiddels echt al een aantal jaar geleden en fillers lossen vanzelf op, dus dat gaat op een gegeven moment weer weg.”

Kaj Gorgels feliciteert bestie Monica Geuze op deze bijzondere manier