Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 28 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kaj Gorgels feliciteert bestie Monica Geuze op deze bijzondere manier

Vlogger en onderneemster Monica Geuze blies gisteren 27 kaarsjes uit en veel van haar (bekende) vrienden plaatsten dan ook een foto op Instagram om haar te feliciteren. Normaal gesproken doe je dat met een ‘Instagram-waardige’ foto, maar zo werkt Kaj Gorgels niet. Als je de wel eens naar de podcast Geuze en Gorgels luistert, dan weet je dat de twee een bijzondere vriendschap hebben waar een beetje pesten en plagen regelmatig onderdeel van uitmaken.

Ook de felicitatie van Kaj past perfect in dit straatje en veel volgers kunnen dit dan ook waarderen.

Monica en Kaj

In de podcast Geuze en Gorgels maakt Kaj vaak grappen over het uiterlijk van Monica en hij pest haar dan vaak ook met dat ze er wat ‘ouder’ uitziet, omdat ze dit vaak te horen krijgt van jongere volgers op TikTok. Kaj weet natuurlijk goed in te spelen op dit soort opmerkingen en gelukkig kan Monica dit wel hebben van hem. Het verbaasde dan ook niemand dat Kaj gisteren een wel hele bijzondere foto van hen samen plaatste..

Kaj heeft Monica bewerkt waardoor het lijkt alsof ze de respectabele leeftijd van (tenminste) 70 heeft bereikt. Hij schrijft erbij: “Happy b-day lieverd! 27 jaartjes jong. En wat ze daar ook zeggen in die reacties op Tik Tok over dat je er oud uit gaat zien, lekker niks van aantrekken! Ik vind dat je ieder jaar jonger lijkt”

Positieve reacties

Veel vrienden en volgers vinden dit dan ook erg grappig en hadden waarschijnlijk ook niks anders verwacht. Realityster Ruud Zwaan reageert: “Gefelicteerd met je moeder amigo❤️” en Herman Den Blijker kan het ook niet laten om een comment achter te laten: “Moeders🎉🎉🎉🎉🥂🥂🥂🥂🥂🥂💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻”. Ook de jarige Monica kan er wel om lachen en waarschuwt Kaj alvast: “Hahahahahaha dankje lelijke aap😂😂😂😂 kan niet wachten tot jij jarig bent!!!”

Geuze en Gorgels

Heb je de podcast nog nooit geluisterd en dus even gemist waar we het over hebben? Dan hebben we hier een pareltje voor je:

Kaj Gorgels vertelt waar de afvallers van Expeditie Robinson voor Afvallerseiland slapen