Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 28 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

Pak het beschuit maar weer uit de kast: ook deze oud-Temptation Island ster wordt vader

Het babynieuws vliegt ons om de oren en ook veel oud-deelnemers van Temptation Island zitten nu in een nieuwe levensfase waarin het hebben van een kleintje eigenlijk niet kan ontbreken. Zo wordt ‘Timtation’ vader maar ook Heikki Geens en zijn vriendin hebben bekend gemaakt ouders te worden.

En het wordt.. een meisje!

Heikki uit Temptation Island wordt vader

In 2019 deed Heikki mee aan Temptation Island samen met zijn (nu ex) vriendin Milou. De relatie heeft het uiteindelijk niet overleefd en Heikki is inmiddels als weer een tijdje samen met Kaylee. Volgers van de Belg wisten nog niet dat de oud-Temptation ster vader zou worden dus de gender reveal kwam voor velen als een grote verrassing. Motorcrosser Heikki kondigde de zwangerschap geheel in stijl aan: met de motor. Heikki gaf flink gas en daarna verscheen er een grote roze wolk, iets waar hij en zijn vriendin momenteel ook op zitten 😉 Heikki schrijft bij de video”: “It’s a girl!”

Lovereality deelt de video vanuit Heikki’s Story:

Lovereality weet te melden dat de twee hun relatie bekendmaakten in januari 2021. Kaylee is een brunette uit Schoten (Vlaanderen) die werkzaam is als verkoopster in een brillenwinkel. Verder heeft ze al een dochtertje uit een eerdere relatie dus Heikki heeft al even kunnen wennen aan het vaderschap.

Wij wensen de aanstaande ouders veel geluk met hun kleine meid!

Deze oud-deelnemers van Temptation Island zijn te zien in Belgische OnlyFans-documentaire