Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 14 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

OMG! ‘Timtation’ uit Temptation Island 2018 wordt vader

Er is één seizoen Temptation Island dat we NOOIT meer zullen vergeten en dat is het seizoen uit 2018. Tijdens deze editie zagen hoe de Belgische Tim en zijn vriendin Deborah (je weet wel.. Leemans) meededen om hun liefde te testen. Tim was echter na een paar dagen al verliefd op de blonde Cherish.

Eindelijk heeft hij zijn langverwachte ‘huisje tuintje kindje.’

Tim wordt vader

Tim zag een toekomst met Cherish wel zitten, maar de Nederlandse verleidster deed alleen mee voor de lol. Zij was nooit serieus met ‘Timtation’ en dit zorgde er dan ook voor dan niet alleen ex-vriendin Deborah met een gebroken hart achter bleef, ook Tim moest een break-up verwerken.

Inmiddels zijn zowel Tim als Cherish weer gelukkig in de liefde. Cherish kondigde afgelopen oktober aan zwanger te zijn van haar eerste kindje. Dat deed ze met een lieve post op Instagram met de tekst: “We houden nu al van je.”

Een kleine Tim?

Ook Tim is inmiddels hartstikke gelukkig met zijn vriendin Sofie en hij maakt vandaag bekend dat zij in verwachting is! Bij de foto staat: “Na een geweldige vrijparty, krijgt Mathis er een broertje of zusje bij.” Sofie heeft al een zoon uit een eerdere relatie.

Op @lovereality is de foto te bekijken:

Nog een Temptation-baby! Oud verleidster Cherish is zwanger