Kim van der Blom
Kim van der Blom Beauty en Style 14 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Nagelinspiratie: deze designs zijn perfect voor dit winterseizoen en wil je proberen

Nail art was een grote trend in 2021 en dit gaat in het nieuwe jaar niet veranderen. In 2022 zullen er veel trends terugkeren. Er is voor iedereen nail art te vinden, zelfs als je van jezelf een minimalistisch persoon bent.

Welk design kies jij als de nagelsalons weer open gaan?

Glossy neutrals

Dit eenvoudige maar mooie design is al te zien bij een paar grote celebrities, zoals Lily Collins. Het is misschien simpel, maar er is niet maar een bepaalde tint die je voor deze nail art kunt kiezen. Je kunt voor een semi-transparante variant kiezen of juist een variant met meer kleur.

Meerkleurige tips

Hoe leuk ziet dit eruit?! Kies bijvoorbeeld 1 kleur en gebruik meerdere tinten.

Negative space

Negative space houdt in dat er ongelakte delen in het design voorkomen. Verder zijn er geen regels en kan je zelf bedenken wat je wilt doen. Je kan voor een kleurrijk ontwerp gaan of kies iets abstracts.

Mismatched handen

Om ervoor te zorgen dat deze nail art helemaal samen komt, raden we je aan om voor een concept te kiezen dat vergelijkbaar is. Je kunt gaan voor een kleurovergang of elke hand in een andere kleur.

Dierenprint

Deze ‘schildpadnagels’ zijn heel natuurlijk met een abstracte uitstraling. Je kan met het ontwerp spelen door een basiskleur en een complementaire felle kleur te gebruiken.

Moderne French

Wij zijn fan van elke variatie op de populaire Franse manicure. Met de ‘moderne French’ speel je met de hoeken en de dikte van de punt.

Welk ontwerp ga jij sowieso dit seizoen proberen?

Wij weten ‘t zeker: de twist-knot bun wordt jouw favoriete haarstijl