Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 7 jan 2022
Leestijd: 4 minuten

OMG! Zo oud zijn de acteurs uit Emily in Paris in het echt

Heb jij het tweede seizoen van Emily in Paris al helemaal uitgekeken? Heb je ook zo genoten van alle knappe personages, dramatische verhalen en creatieve looks? De acteurs uit de serie zijn dan ook zó goed gecast dat je bijna zou vergeten dat ze in het echt heel anders zijn of dat hun leeftijd helemaal niet overeen komt met hun karakter.

Sylvie = SHOCKING

Emily in Paris

Soms is het moeilijk in te schatten hoe oud de personages zijn, helemaal als het er niet specifiek wordt gezegd. Eerder gingen er geruchten rond dat Emily Cooper pas 22 is en dat ze dus pas net afgestudeerd zou zijn. Gelukkig voor ons viert Emily haar verjaardag in aflevering 3 en krijgt ze veel berichtjes met ‘Happy 29th birthday!’ Is dat mysterie ook weer opgelost. Emily zelf is dus 29 jaar oud in de serie maar hoe oud is actrice Lily Collins? En hoe oud is de rest?

Lily Collins (Emily)

Lily is nét iets ouder dan Emily, namelijk 32 jaar oud. Lily mag dan wel een Amerikaans accent hebben, ze komt oorspronkelijk uit Surrey (UK). Misschien wist je dit al, maar Lily is de dochter van de wereldberoemde muzikant Phil Collins. Ook is ze recentelijk getrouwd én reist ze regelmatig de wereld rond met hubby en hond.

Lucas Bravo (Gabriel)

Onze favoriete chef-kok komt uit 1988, dat maakt hem 33 jaar oud. Fun fact: Lucas werkte voor zijn debuut in Emily in Paris zelf ook in de keuken, net zoals zijn karakter Gabriel.

Ashley Park (Mindy)

Wij willen Ashley als BFF want HOE leuk is zij?! Volgens collega’s is ze in het echt net zo leuk, gek en vrolijk als haar karakter Mindy. De actrice is 30 jaar oud.

Niet alle outfits uit Emily in Paris zijn duur: deze items uit de serie zijn nog steeds te koop én onder de 50 euro

Camille Razat (Camille)

Camille a.k.a. Camille is de jongste van het stel, namelijk 27 jaar oud. Camille is naast actrice ook model. Dat verbaast ons niks, want Camille is ontzettend knap. Ben je benieuwd hoe Camille zichzelf verzorgt en welke producten zij gebruikt? Bekijk haar schoonheidsroutine hier.

Lucien Laviscount (Alfie)

We weten niet zo goed wie leuker is.. Alfie of Gabriel. Lucien komt obviouslyuit Engeland, maar niet uit Londen. Ja, dat accent is gespeeld! Lucien komt namelijk uit het noorden van het Groot-Brittannië. Oh, en hij is 29 jaar oud.

Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie)

Hoe oud is Sylvie in jouw gedachten? Wij dachten zo’n 40 á 45 jaar oud. Big shock: actrice Philippine is 58 jaar oud. Bijna 60 dus! Wij hopen dat wij er net zo goed uit zien als we die leeftijd hebben bereikt. Want hallo: die strandscène in Saint Tropez?!

Deze scène bedoelen we:

Sylvie
Netflix

Bruno Gouery (Luc)

De altijd vrolijke Luc, oftewel Bruno Gouery is 46 jaar oud. Klopt wel ‘n beetje met onze gedachtes. Bruno speelt in veel Franse films en hij heeft een zoontje die hij regelmatig laat zien op zijn Instagram.

Samuel Arnold (Julian)

Samuel is geboren en getogen in Parijs, maar is recentelijk naar Londen verhuisd. Samuel is 31 jaar oud.

William Abadie (Antoine)

William, oftewel de gladde Antoine, is 45 jaar in het echt. Dit betekent dus dat er een leeftijdsverschil van 13 jaar is tussen hem en Philippine (Go Sylvie!) William heeft ook in Gossip Girl gespeeld. Daar was hij Roman, de vriend van de vader van Blair Waldorf.

Jean-Christophe Bouvet (Pierre Cadault)

De iconische Pierre Cadault wordt gespeeld door Jean-Christophe Bouvet en is 74 jaar oud. JC is acteur, schrijver en regisseur.

Kate Walsh (Madeleine)

De Amerikaanse Kate is 54 jaar oud en vooral bekend door haar rol in Grey’s Anatomy. Kate was ook te zien als de moeder van Hannah, in het populaire 13 Reasons Why.

Kevin Dias (Benoît)

Mindy’s fling Benoît wordt gespeeld door de Franse Kevin Dias. Kevin is 30 jaar oud en is acteur en muzikant. Ook hij heeft een zoontje en deelt vaak lieve foto’s.

Huh? Volgens Emily In Paris-fans kunnen we een romance verwachten tussen Emily en Camille