Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 7 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Douwe Bob gaat lekker: ook deze realityster ging met hem op date

Douwe Bob is hot topic en er lijkt geen einde aan te komen. Gister werd bekend dat hij voor de tweede keer vader wordt, maar er bleek een zelfs derde vrouw in het spel te zijn waar hij in december óók kind mee heeft gekregen. Met geen van deze drie vrouwen heeft Douwe Bob een relatie.. Volg jij het nog? Ook werd er bekend dat hij een date heeft gehad met niemand minder dan Fabiola, voormalig Temptation Island-verleidster.

‘De ergste date ooit’

Fabiola heeft een date gehad met Douwe Bob

Op Instagram maakte @juichechannel__ bekend dat Fabiola vorig jaar een date heeft gehad met Douwe Bob. Rond de tijd dat Douwe Bob en Anouk, waar hij nu een kind mee krijgt, uit elkaar gingen, plande hij een date met de blonde Fabiola. Deze date is gebeurd, maar met weinig succes. Fabiola omschrijft de date namelijk als “de ergste ooit.”

Bekend met die controversiële twerkvideo van Fabiola Volkers? Haar moeder bedacht ‘m

Ze vertelt dat Douwe Bob haar tijdens de date zelfs meerdere keren belachelijk heeft gemaakt. Tsjaaaa Douwe, daar scoor je geen punten mee. Een vervolgdate is er dan ook nooit van gekomen.

Douwe Bob
@juichechannel / Instagram
@juicechannel / Instagram

Douwe Bob voor de derde keer vader

Ongeveer een maand geleden werd Douwe Bob voor het eerst vader van zijn dochtertje Bobby Lou, samen met kunstenares Loes van Delft. Afgelopen donderdag maakte hij bekend weer vader te worden, maar deze keer van zijn ex-vriendin Anouk. Op Instagram schrijft hij dat ze al drie jaar lang proberen een kind te krijgen en het is nu eindelijk gelukt. Samen zijn ze in verwachting van een zoontje.

Niet zoals ‘t heurt

Met beide vrouwen heeft Douwe Bob op dit moment geen relatie. “Het is wat onorthodox en niet ‘zoals het heurt, maar het is wat het is en we zijn heel blij,” vertelt hij tegen RTL Boulevard. “Anouk en ik zijn heel lang samen geweest en weten niet wat de toekomst brengt”, geeft hij toe. “Ik weet dat ik heel veel van Anouk houd – ik houd overigens ook heel veel van Loes. Liefde is er in vele vormen. (…) Ik weet dat Loes een waanzinnige moeder is en Anouk een heel goede moeder zal worden.”

Maar na de aankondiging dat hij voor de tweede keer vader wordt, gingen er geruchten rond dat Douwe Bob vorige maand vader werd van twee dochters. Wat?! Op Facebook bevestigd hij de geruchten: “Ja, het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje. In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven, maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen. Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft.”

Seizoen 3 van Too Hot To Handle komt bijna naar Netflix en dit zijn alle deelnemers