Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 7 jan 2022
Leestijd: 4 minuten

Seizoen 3 van Too Hot To Handle komt bijna naar Netflix en dit zijn alle deelnemers

De meeste van ons gaan nu misschien door een winterdip, maar er komt een zonnestraaltje in de vorm van het nieuwste seizoen van Too Hot To Handle. Het is alweer het derde seizoen en dit is de cast voor dit seizoen.

Too Hot To Handle

Als je niet bekend bent met de serie Too Hot To Handle, hier een kleine omschrijving: in de serie gaat een groep singles voor een paar weken in een exotische villa leven. Maar de singles mogen geen seks met elkaar hebben en ook niet met elkaar zoenen. Doen ze dit wel? Dan worden ze gestraft door een kegelvormige robot genaamd Lana. De straf houdt in dat er boetes worden afgetrokken van het totale prijzengeld.

Op 19 januari 2022 komt het derde seizoen van de serie naar Netflix. Daarnaast is de cast net aangekondigd. Herinner jij je Harry en Francesca nog uit seizoen 1? Er zijn weer genoeg dappere deelnemers klaar om de ‘niet zo hete zomer’ aan te gaan.

Holly (23 jaar)

Netflix: “De Canadese psychologiestudente Holly houdt van hard werken, maar ook van feesten. Hoewel ze studeert en feestviert aan de Universiteit van Colorado, is het haar droom om vriendjes over de hele wereld te hebben.”

Instagram: @hollyscarfone

Izzy (23 jaar)

Netflix: “Izzy ging naar een kostschool en had vaak problemen als ze stiekem wegliep om jongens te ontmoeten. Sportieve Izzy speelt hockey maar ook met mannenharten.”

Instagram: @Izfairr

Truth (23 jaar)

Netflix: “Een basketbalspeler en student criminologie; deze charmeur is zo gewend om zijn schot te schieten en als sterspeler te zijn, dat hij ruw wakker zal worden wanneer Lana een gloednieuw spel introduceert!”

Instagram: @truthsworld

Nathan (24 jaar)

Netflix: “Nathan is een model en student bedrijfskunde, heeft een hoog energieniveau en een korte aandachtspanne. Nathan verveelt zich heel snel en dat zal dus niet zo handig uitkomen in de villa. Nathan omschrijft zichzelf als een ‘internationale playboy’ die dol is op het spel, dus hij zal zijn vrijgezelle leven niet snel opgeven.”

Instagram: @Nathsoan

Jaz (25 jaar)

Netflix: “Modeontwerper Jaz houdt ervan om ervoor te zorgen dat ze tot in de puntjes gekleed is, of ze nu gaat winkelen of de dansvloer opgaat. Ze geeft de voorkeur aan ‘situationships’ boven relaties en als het serieus wordt, loopt ze weg.”

Instagram: @jazkills

Patrick (29 jaar)

Netflix: “De lange Hawaiiaanse hunk Patrick heeft een liefde voor het buitenleven en een liefde voor de dames. Patrick is meer dan blij om de romantische vakantiefantasieën te vervullen van elk mooi meisje dat Hawaii bezoekt.”

Instagram: @Thepatmullen

Harry (29 jaar)

Netflix: “Harry’s aanstekelijke lach en persoonlijkheid maken hem de ultieme “geheime” speler. Harry komt uit een klein dorp buiten Middlesbrough en als een grote vis in een kleine vijver is hij gedwongen zijn net breder uit te werpen.”

Instagram: @harryjohnson92

Georgia (26 jaar)

Netflix: “Deze gelukkige Aussie leeft de droom. Georgia raakt snel verveeld en gaat snel verder. Ze doet niets liever dan de wereld rondreizen waar ze een spoor van gebroken harten achter zich heeft gelaten.”

Instagram: @Georgiahassarati

Stevan (26 jaar)

Netflix: “Zijn vader wilde hem Evan noemen en zijn moeder wilde hem Steve noemen.. dus maak kennis met Stevan. Dit getatoeëerde model weet ervoor te zorgen dat alle ogen op hem gericht zijn. Zijn stoere uiterlijk en houding hebben deze feestbeest veel vrouwelijke aandacht opgeleverd in LA. Nu is hij klaar om de internationale markt te openen.”

Instagram: @Stevanditter

Beau (24 jaar)

Netflix: “Juridisch secretaresse Beaux is geboren in Londen, woont in Kent, maar heeft alle glamour van een Essex-meisje! Deze Britse Elle Woods houdt ervan om alles uit de kast te halen om de aandacht van een man te trekken en ervoor te zorgen dat alle ogen op haar gericht zijn!”

Instagram: @_beauxraymond_

Vanaf 19 januari is Too Hot To Handle seizoen 3 te zien op Netflix. Wij gaan zeker kijken, jij ook? Daarnaast is er ook al meer bekend over een nieuw Love Island UK seizoen. Lees er hieronder alles over:

Dit is alles wat we weten over Love Island UK 2022: releasedatum, presentatrice en meer