Kim van der Blom
Kim van der Blom Beauty en Style 8 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Graag gedaan! Dit zijn de 8 TikTok beauty hacks die jouw leven gaan veranderen

Sinds de komst van TikTok hoef je geen schoonheidsexpert meer te zijn om de perfecte make-up look te krijgen. Door de vele make-up hacks die op deze app te vinden zijn ben je binnen een paar minuten een echte professional. Wij hebben acht van deze hacks op een rijtje gezet.

Echte lifesavers.

TikTok make-uphacks

Make-up hacks zijn niet de enige tips die je op TikTok kan vinden, maar ze zijn wel het ontzettend populair. Je hoeft maar een paar van deze tips te gebruiken om jezelf van een beginner in een echte pro te veranderen. Het enige wat je nodig hebt? Een beetje zelfvertrouwen en de tijd om wat nieuws te proberen. ‘Gelukkig’ zitten we in een lockdown!

Toch heb je niet zo heel veel tijd nodig. Deze hacks zijn allemaal binnen 10 minuten uit te voeren! Bekijk hier de acht beste hacks en wordt een echte pro!

1. Smokey eye

Vind jij een smokey eye ook zo’n nachtmerrie met al dat blenden? Dat is nu voorbij! Met deze hack begin je met een lijn van elke tint op je ooglid. Je kan het nu gelijk blenden.

@lenkalul

trying viral eyeshadow hack❤️‍🔥 i don’t hate it lol 🙂 ib @i.an.ya.i #makeup #makeuphacks #makeuptutorial #makeuptransformation

♬ SHE IS THE MOMENT – haley

2. De lip lift

Heb jij altijd al volle lippen gewild maar vind je fillers veel te ver gaan? Geen zorgen, er zijn genoeg trucjes om je lippen optisch groter te laten lijken. Alles wat je nodig hebt? Een lippotlood. Begin met omlijnen van je bovenlip en het midden van je onderlip. Daarna, in plaats van je lip te volgen, trek je de lijn iets naar binnen.

@ameliaolivia09

Omg wow lip filler without the pain!! Ib: @carsynnlovee #mariomakeup #makeuphacks #biggerlipsnaturally #lipstickhack

♬ original sound – Amelia Olivia

3. Graphic ogen

Als je bekend met met de make-up scene op TikTok, dan weet je dat als Mikayla Nogueira een hack goedkeurt, dat die dan ook echt goed is. Voor deze hack heb je een lepel nodig. Door het gebruiken van de ronde kant van de lepel en het handvat, kan je de perfecte ‘graphic eye’ maken.

@mikaylanogueira

@dhullyzanela knows how to MAKEUP HACK! That’s for sure! Wow!!! So cool. #makeup #beauty #makeuphack

♬ how would they know bad girls club – Chris Gleason

4. Lange wimpers

Lange wimpers onrealistisch? Neehoor! Vanaf nu breng jij je mascara alleen nog maar zijwaarts aan.

@rashnakutwaroo

Viral Mascara Hack! Let me know what you guys think🤍 #mascarahack #viral #makeuphacks #makeuphacksforbeginners

♬ Kiss Me More (feat. SZA) – Doja Cat

5. Vaarwel dikke foundation

Cake-achtige foundation is het ergste wat er is. Maar dat is verleden tijd door deze nieuwe make-up hack. Het geheim? Begin met een basis van poeder voor een langdurige basis.

@niyaahmed22

GURL this beat is nOT GOING ANYWHERE #primervideo #primer #leavingmybody #stayhomestaystrong #AerieREALPositivity #musiclives #djathome #makeup #yess

♬ original sound – Jarida🖤

6. Cut crease

Een cut crease is erg populaire bij de make-up goeroes, maar het kan soms een tijdje duren voordat je hem perfect hebt. Met deze hack kan je binnen vijf minuten de perfecte cut crease aanbrengen.

@saima_shoaib

QUICK WAY TO DO EYESHADOW 🥵🥵 #makeup #makeuphacks #eyeshadowhacks #makeuptutorial #makeuphack #makeuptips #makeuptransformation #viral

♬ Low – m_a_r_i_a

7. Zo gaat je liquid eyeliner langer mee

Dit is een hele goede tip, want je kan niet alleen langer doen met je favoriete eyeliner, je bespaart ook nog eens wat geld! Vaak krijg je niet al het product eruit, pak er een pincet bij en trek de applicator eruit. Duw hem er andersom in en haal hem er vervolgens nog een keer uit om hem er goed terug in te doen. Je liquid eyeliner krijgt een tweede leven.

@sydney_art

Answer @dr_ingky Most useful makeup hack ever!! #makeuphacks #mua #fyp

♬ original sound – Sydney Morgan

8. Magie met mascara op je onderwimpers

Mascara op de onderste wimpers kan erg rommelig ogen, maar er is nu een manier gevonden om je mascara makkelijk aan te brengen. Het enige wat je nodig hebt is een pincet. Breng wat mascara op de pincet aan en breng de pincet voorzichtig aan op je onderste wimpers. Hierdoor is mascara aanbrengen geen rommeltje meer.

@andreeapletea

What do you think?🤔 #makeuphack #makeuphacks #mascara #mascarahack @Svetlana Tiutiunnik

♬ original sound – gil

Probeer de make-up hacks en je wordt een echte pro! Wij gaan ze zeker uitproberen.

Mermaid waves zijn helemaal in en zó maak je ’t kapsel zelf