Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 21 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Huh? Volgens Emily In Paris-fans kunnen we een romance verwachten tussen Emily en Camille

Tijdens de eerste lockdown zochten we verschillende manieren om ons te vermaken, gelukkig kwam Netflix met de populaire serie Emily in Paris. Nu is er wederom een nieuwe lockdown ingegaan en kunnen we weer genieten van de avonturen van Emily, want op 22 december komt het tweede seizoen op Netflix! Er gaan al veel fan-theorieën rond over wat er allemaal gaat gebeuren in het nieuwe seizoen. Eén daarvan is dat we misschien een romance kunnen verwachten tussen Emily en Camille.

Wat denk jij?

Een eventuele romance

Camille Razat, de actrice uit Emily in Paris, reageert op de geruchten van een eventuele romance tussen Emily en Camille. Een kleine recap: in de finale zagen we hoe Emily (Lily Collins) met Gabriel (Lucas Bravo) naar bed ging. Gabriel is de ex-vriend van haar beste vriendin Camille. Cosmopolitan UK sprak met Camille over dat einde van het eerste seizoen.

Dit zijn de beste outfits van Emily in Paris seizoen 2

Maar hoe komen fans er dan bij dat er een romance kan ontstaan tussen Camille en Emily? Dat heeft alles te maken met hun geweldige chemie en vriendschap. Maar we hebben helaas slecht nieuws.

Spoileralert! Er komt helaas geen romance tussen de twee, maar Camille laat weten het een geweldig idee te vinden. Ze zou er ook zeker voor openstaan in de toekomst.

‘Absoluut’, vertelde ze aan Cosmopolitan UK. ‘Het is zo modern, het is zo vandaag de dag. Ik denk dat het zou helpen bij de representatie van mensen die het niet per se in deze show hebben. Ik vind het een geweldige verhaallijn.’

Op wie lijken de karakters van Emily in Paris het meest?

Daarnaast sprak Camille over op wie het meest op zijn eigen karakter uit Emily in Paris lijkt in het echte leven. ‘Ik denk dat ik heel dicht bij Camille sta in bepaalde aspecten van haar persoonlijkheid. Ik ben een erg goedlachs persoon, ik probeer toeristen te helpen als ze in Parijs zijn. Ik ben extravert en ik hou van Engelse mensen – ik hou ervan om in vreemde talen te praten in mijn eigen land.’

‘Ashley Park is écht een Mindy. Zelfs meer dan ik en Camille! Ashley maakt grappen, ze is een beetje maf in de goede zin. Zij is een artiest zoals in de show, ze kan zingen en dansen. Ashely is briljant.’ vertelt Camille.

Wij kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen online komt!

OMG! Dit Nederlandse merk is te zien in seizoen 2 van Emily in Paris en dit is waar je het koopt