Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 21 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Married At First Sight Australië-deelneemster zwanger van haar eerste kindje

Heb jij het laatste seizoen van Married At First Sight Australië ook gevolgd? Er zaten een aantal spraakmakende koppels tussen.. Denk maar aan Melissa en Bryce, Alana en Jason maar ook Jake en Rebecca. Dat Jake en Rebecca de eindstreep niet hebben gehaald is niet zo gek, want Rebecca bleek tijdens het experiment (?!) vreemd te zijn gegaan met haar ex. Nu is ‘Beck’ weer gelukkig in de liefde en ze is zelfs in verwachting van haar eerste kindje!

Hopelijk is haar nieuwe liefde niet zo ‘boring’.

Married At First Sight

Beck deed in begin 2021 mee aan Married At First Sight. Ze werd gekoppeld aan oud-voetballer Jake. De experts zagen deze match helemaal zitten, maar tijdens de bruiloft bleek al dat Jake en Beck héél erg verschillend waren. Beck is een harde tante en Jake was volgens haar ‘saai’ en te gevoelig. Jake vond het moeilijk om Beck te doorgronden. Uiteindelijk hebben de twee het nog geprobeerd. Of nou ja, Jake heeft het geprobeerd.

Oscar

Tijdens de show moest Beck terugvliegen naar huis omdat haar hondje Oscar ziek bleek te zijn. Jake steunde dit volledig en Beck ging terug naar huis. Tijdens de reünie bleek dat Beck tijdens haar huisbezoek niet alleen gezelschap had van viervoeter Oscar, maar ook van een mysterieuze man..

Beck had haar huisbezoek gevlogd en was vergeten om haar camera uit te zetten. We zagen Beck deze mysterieuze man elkaar knuffelen en een kus geven. Toen de experts tijdens de reünie vroegen wie dit was, sloeg de paniek toe en vertelde Beck dat dit haar broer was. De andere kandidaten geloofden hier niks van.

Uiteindelijk gaf ze toe dat dit een oude vlam was en dat zij elkaar toch wel heel erg leuk vonden. Het is wel duidelijk dat Jake en Beck het niet gered hebben.

Married At First Sight Australië seizoen 8: wie zijn er nog samen?

In verwachting

Beck is weer helemaal gelukkig in de liefde. In april 2021 maakte ze haar relatie ‘instagram official’. Maar met wie? De man heet Ben en het schijnt dat de twee ook al eventjes gedate hebben voordat Beck meedeed met MAFS. Het is niet helemaal duidelijk of dit dé mystery man is uit de serie, maar het zou zomaar kunnen. De twee zijn helemaal verliefd en verwachten ook hun eerste kindje samen. Beck deelt het nieuws op haar Instagram:

Beck schrijft erbij:

‘The secret is out..
Ben and I are over the moon to finally announce we are expecting a bundle of joy in May 2022!

Thankyou to everyone who has kept this a secret for such a long time!!! Also for all the wonderful support over the last few months, it truly means the world to us.

Who knew the best was yet to come, this is such a miracle for us and we are already over filled with love for you little one’

Er komt een Nederlandse variant van MAFS Australië en mannen kunnen zich nog opgeven

Hoe gaat het met ex-man Jake?

Mocht je je afvragen hoe het gaat met Jake, dan hebben we goed nieuws voor je. Hij zit goed in zijn vel, is ook gelukkig in de liefde én hij heeft zelfs een nieuw gebit.

Eind goed, al goed!

Yes! Vanaf deze datum staat het nieuwe seizoen van Married At First Sight Australia op Videoland