Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 21 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Vanavond te zien op Comedy Central: Hans Klok wordt geroast – ook door naakte collega

Kijktip! Vanavond is het weer zover: The Roast of.. Hans Klok! De illusionist zal vanavond publiekelijk afgemaakt worden door collega’s en vrienden. Gordon, Ali B, Johnny de Mol en Giel Beelen gingen hem voor en Hans kan naar eigen zeggen: ‘goed om zichzelf lachen’. Ook mag hij aan het einde van de avond zelf flink terug bijten.

Wij zijn benieuwd!

The Roast of Hans Klok

Hans heeft een turbulente tijd achter de rug. Shows in Las Vegas, faillissement, shows in Nederland, alcohol-en drugsgerelateerde probleempjes, noem het maar op. Er is in elk geval genoeg om mee ‘te roasten’. Karin Bloemen, Johan Goossens, Louisa Janssen, Henry van Loon, Rasti Rostelli, Sjaak, Henk Westbroek, Giel de Winter en Stefano Keizers hebben allemaal de eer om Hans vakkundig de grond in te stampen.

Thuiswerkers opgelet: Dit zegt je sterrenbeeld over jouw thuiswerkhouding

Naakte man

Die laatste doet dat wel op heel speciale wijze.. Cabaretier Stefano Keizers komt namelijk naakt (ja echt!) het podium op. Roddelkoning @fawrynotsawry zat in het publiek en deelde eerder al beelden van deze opmerkelijke gebeurtenis. De vraag is of hij ook daadwerkelijk naakt op tv komt, of dat alles netjes wordt afgeschermd.

The Roast of Hans Klok is dinsdag 21 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central.

Lig je ’s nachts vaak wakker? 5x redenen waarom slapen niet wil lukken