Kim van der Blom
Kim van der Blom Lifestyle 4 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de beste outfits van Emily in Paris seizoen 2

Tijdens de lockdown zochten we verschillende manieren om ons te vermaken, gelukkig kwam Netflix met veel nieuwe series. Eén daarvan was de populaire serie Emily in Paris. Binnenkort komt er een tweede seizoen van de serie en wij kunnen niet wachten. Een leven in Parijs, een knappe buurman én geweldige outfits? Wat een droom.

Om alvast in de stemming te komen hebben we de beste outfits van seizoen 2 op een rijtje gezet.

Emily in Paris

In oktober 2020 kwam Emily in Paris op Netflix met tien afleveringen. De serie is bedacht door Darren Star, hij is ook de man achter Sex and the City. Nu het tweede seizoen bijna te zien is, is het tijd om eens te kijken naar welke geweldige outfits we dit seizoen te zien krijgen.

Gewaagde outfits

Het hoofdpersonage, gespeeld door Lily Collins, is niet bang voor een gewaagde of botsende print óf pittig patroon. Misschien is haar stijl niet helemaal jouw ding, maar ze is zeker een inspiratiebron voor velen. Als je fan bent van de outfits dan ben je dat ook vanPatricia Field, de kostuumontwerper voor Emily in Paris. Is het jouw al opgevallen dat ze ook te zien is in een Ganni outfit of een Chanel jas?

Het eerste seizoen van Emily in Paris had maar liefst 58 miljoen kijkers. Waarschijnlijk gaan deze kijkers het tweede seizoen ook volop bingen. Op 22 december is het tweede seizoen op Netflix te zien.

Kun je net zoals wij niet wachten? Dan hebben wij een paar sneak peeks van Emily’s outfits van dit seizoen op een rijtje gezet.

De beste outfits uit seizoen 2

1. De hartjesprint midi jurk van Anouki met een witte haarband.

Stéphanie Branchu / Netflix

2. De blauwe ruches jurk van Magali Pascal

Carole Bethuel / Netflix

3. Een groene outfit met een gekleurde statement knit

Carole Bethuel / Netflix

4. De Dolce & Gabbana jurk met gemixte print

Carole Bethuel / Netflix

5. De bruine knee-high laarzen en een monochrome hoed

Emily in Paris
Carole Bethuel / Netflix

Wat is jouw favoriete Emily in Paris outfit?

Dit zijn de 20 leukste kerstfilms op Netflix om je voor te bereiden op de feestdagen