Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 3 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Iedereen is geobsedeerd door dit karakter uit de nieuwste kerstfilm ‘Single All The Way’ op Netflix

Netflix heeft 2 december 2021 een nieuwe kerst rom-com uitgebracht, genaamd Single All The Way en het is ook nog eens de eerste feestelijke romantische komedie op Netflix met een homostel in de hoofdrol. De romcom is nog maar een dag uit, maar fans zijn het allemaal eens over hun favoriete onderdeel van de film.

Wordt dit dé kerstfilm van het jaar?

De nieuwste Netflix kerstfilm: Single All The Way

Op 2 december kwam Netflix met Single All The Way de kerst romcom. De film volgt het verhaal van Peter die zich klaar maakt om voor het eerst kerst te vieren met zijn vriend, die onverwachts mee gaat naar zijn familie in New Hampshire.. totdat Peters beste vriend, Nick, erachter komt dat Peters vriend heeft gelogen. Hij verbergt namelijk zijn huwelijk met een vrouw.

Love Actually of toch The Holiday? Doe de quiz en kom erachter in welke kerstfilm jij een rol verdient

Peter is er helemaal kapot van, maar is zeker niet van plan om het als enige single te zijn tijdens kerst. Daarom besluit hij zijn beste vriend Nick mee te nemen. Ze besluiten net alsof te doen dat ze een stel zijn, maar al snel komt Peters moeder erachter dat het niet waar is. Vervolgens koppelt ze hem aan een knappe fitnesstrainer. Maar al snel wil zijn familie een relatie zien ontstaan tussen Peter en Nick. Slagen ze erin om ze te koppelen? Bekijk hier de trailer van de nieuwste kerstfilm.

Fans zijn geobsedeerd met dit karakter

Fans van de film denken zeker dat dit de film van het jaar wordt. Bijna iedereen had dezelfde reactie na het zien van de film. ‘Hoe goed is Jennifer Coolidge in deze film?!’ Jennifer speelt de rol van Aunt Sandy en mensen zijn super enthousiast.

Heb jij de film al gezien? Zo niet, het is echt een aanrader. Wij zijn in ieder geval ook fan. Veel kijkplezier!

Dit zijn de 20 leukste kerstfilms op Netflix om je voor te bereiden op de feestdagen