Emma Toussain
Emma Toussain Mode 29 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Niet alle outfits uit Emily in Paris zijn duur: deze items uit de serie zijn nog steeds te koop én onder de 50 euro

Heb jij seizoen 2 van Emily en Paris al helemaal uitgekeken? Dan heb je vast weer vol bewondering gekeken naar alle mooie outfits, bijzondere accessoires, prachtige kapsels en fantastische schoenen. Heel veel outfits zijn ontwerpen van (dure) designers, dus dat maakt het wat lastig voor de meesten van ons om deze looks na te maken.

Sommige outfits kosten meer €4000,-!

Emily in Paris

Maar niet getreurd.. niet alles wat je in de serie ziet is onbetaalbaar. Er zijn namelijk een aantal items te vinden die gewoon in ‘normale’ winkels te krijgen zijn. Deze outfits en accessoires zijn zelfs nog te koop én ze zijn budgetvriendelijk! Wil jij net zo stijlvol door het leven gaan als Emily, Mindy of Camille? Dat kan.

1. Hét iconische telefoonhoesje van Emily

Dit hoesje was ook al in seizoen 1 te zien en het is niet meer weg te denken uit de serie. Emily schiet er wat op los en met dit hoesje is dat ook niet zo gek.

Het hoesje is verkrijgbaar op Amazon voor 13,99 dollar.

emily in paris telefoonhoesje
Amazon

2. Ateljé Phone cord van Mindy

We schreven al eerder over dit geweldige item. Dit cord van Ateljé is chique en het is ook nog eens ontzettend handig. Een telefoonhoesje mét de Cloudy Cord kost €32,99.

Emily in Paris Ateljé
Bron: Shopateljé.com

3. De witte mouwloze blazer van Emily

Deze mouwloze blazer komt gewoon van de Zara! Hij is nu zelfs in de sale en kost maar €29,99. Je moet er wel snel bij zijn, want de verkoop gaat hard.

Emily in Paris
Bron: carel.fr

5 theorieën over het (eventuele) derde seizoen van Emily in Paris

4. De zomerse outfit van Mindy

Deze vrolijke set van Mindy is te vinden op de site van Pretty Little Thing. Het gaat hier om een top met bijpassende rok. Beide items zijn €29,40.

Emily in Paris mindy
Bron: carel.fr

Dit zijn de beste outfits van Emily in Paris seizoen 2