Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 27 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

5 theorieën over het (eventuele) derde seizoen van Emily in Paris

Het tweede seizoen van Emily in Paris stond vorige week ein-de-lijk op Netflix. Wij hebben alle afleveringen al gezien.. jij ook? Als je, net zoals wij, houdt van deze feel-good serie kan je vast niet wachten op seizoen 3. Het is helaas nog niet duidelijk deze er daadwerkelijk komt, maar er gaan al genoeg theorieën rond over eventuele verhaallijnen.

Spoileralert!

Emily in Paris theorieën

Emily stond aan het eind van het tweede seizoen van Emily in Paris voor een grote beslissing. Sylvie, Julien en Luc besloten Savoir te verlaten samen met de rest van de medewerkers door het management van Madeline. Hierdoor stortte de wereld van Emily in. Haar Franse collega’s boden haar een baan aan het nieuwe bedrijf, maar ze was ook dichtbij de promotie waar ze al zo lang voor had geknokt bij de Gilbert Group.

De beslissing werd nog lastiger toen ze eindelijk besloot om Gabriel te vertellen dat ze van hem houdt.. want ze hoorde dat hij weer samen was met Camille. Daarna belde Emily Sylvie om te vertellen dat ze een keuze had gemaakt. Wat die beslissing is? Dat weten we helaas niet, omdat het tweede seizoen van Emily in Paris eindigde met deze enorme cliffhanger. Maar toch hebben we wel een idee wat haar beslissing wordt. Maar hier zijn de theorieën erover:

1. Emily blijft in Parijs

Ten eerste heet de serie Emily in Paris, dus waarom zou ze terugkeren naar Chicago voor een derde seizoen? Hoewel het zien van Gabriel en Camille samen er waarschijnlijk voor zorgde dat ze het liefst haar koffers wilde pakken en naar huis wilde, zet ze haar carrière op de eerste plek. Daarom denken wij dat ze wel in Parijs blijft.

2. Emily en Alfie gaan uit elkaar

Eigenlijk had (arme) Alfie nooit echt een kans. Hij won het hart van Emily in het tweede seizoen van Emily in Paris, maar eigenlijk had ze haar hart al lang weggegeven aan Gabriel. Technisch gezien hebben de twee aan het eind van dit seizoen nog een relatie, maar Alfie moest terug naar Londen. Daarnaast zijn lange afstandsrelaties vaak erg lastig. Daarom zien fans een relatie tussen deze twee dan ook niet lang duren.

3. Emily gaat eindelijk daten met Gabriel

We hebben al twee volle seizoenen moeten wachten op een relatie tussen Emily en Gabriel. Seizoen drie moet het moment zijn dat het eindelijk gaat gebeuren.. toch?! Hoewel Gabriel nu weer samen is met Camille, weet hij ook wat Emily voor hem voelt. In het tweede seizoen van Emily in Paris zagen we dat Emily en Camille een duidelijke belofte maakte dat geen van beiden met Gabriel uit zou gaan. Camille heeft deze belofte duidelijk gebroken, maar wat gaat Emily hier aan doen?

4. Mindy confronteert haar vader

We hebben in de serie al vaker wat gehoord over het drama met Mindy’s familie, maar we hebben haar ouders nog nooit gezien. In het tweede seizoen leek het bijna te gebeuren in Saint-Tropez, toen bleek dat Mindy haar vader mist. Kan dit er toe leiden dat we haar familie in het derde seizoen eindelijk gaan zien en dat het weer goed komt?

5. Julien krijgt zijn eigen liefdesverhaal

Julien had het niet makkelijk in het tweede seizoen van Emily in Paris. Emily stal constant de eer van zijn werk en toen Mindy hem probeerde te koppelen aan Benoît, bleek hij gevoelens te hebben voor Mindy. Daarom wordt het wel eens tijd dat ook Julien een liefdesverhaal krijgt. We zagen al dat hij met de assistent van Ellen von Unwerth, Gerhardt, aan het flirten was en Julien werd uitgenodigd om hem een keer in Duitsland te bezoeken.

Wat vindt jij van de theorieën over het derde seizoen van Emily in Paris?

Oh la la! Emily in Paris-acteur Lucas Bravo onthult of hij zou kunnen daten met een fan