Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 27 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Bachelor-winnares en Miss Nederland Julia Sinning weer verliefd

Het seizoen van The Bachelor, met Tony Junior in de hoofdrol, was een heftige. Uiteindelijk koos hij voor de knappe Julia, maar deze relatie heeft niet lang mogen duren. Toch heeft ze niet heel lang hoeven treuren want ze is momenteel weer gelukkig in de liefde! En haar nieuwe vriend komt ons wel heel bekend voor.

Ze houdt blijkbaar van.. Bachelors.

Geen match met Tony

Julia liet na haar deelname aan The Bachelor weten: ‘Wat ben ik opgelucht dat ik dit hoofdstuk eindelijk kan afsluiten. Een emotionele rollercoaster is nog te zacht uitgedrukt voor alle emoties die ik heb gevoeld en voel. Soms blijken mensen achteraf toch anders in elkaar te zitten dan je denkt, bizar hoe iets heel moois zo lelijk wordt gemaakt. Maar ik ben dankbaar voor de vriendschappen die ik heb gesloten en zal ik me volop storten op mijn doelen als Miss Nederland.’

Miss Nederland

Julia heeft na haar deelname onze nationale missverkiezing gewonnen en gaat nu door het leven als Miss Nederland. Tijdens Miss Universe had ze helaas wat minder geluk en moest ze vóór de grote finale alweer naar huis.

Julia is weer helemaal verliefd

Tijdens de opnames van The Bachelor bleek dat Julia voor haar deelname als eens had gedate met een Bachelor uit het verleden. Dit zorgde toen voor veel ophef en mensen gingen twijfelen aan haar motieven. Deze man, Robbert, heeft haar hart dan ook (weer?) gestolen. De twee hebben de feestdagen samen doorgebracht en Robbert deelt dan ook een lieve foto op zijn Instagram-kanaal.

The Bachelor

Eind 2017 deed Robbert mee aan de Nederlandse variant van The Bachelor als.. The Bachelor. Hij koos toen voor een dame genaamd Naddja. Uiteindelijk is dit niks geworden. Naddja schreef toentertijd op haar Instagram: ‘Mooi avontuur gehad samen en hier eindigt het voor ons! Officially friendzoned.’

Huh? Heeft Tony Junior alweer een nieuwe liefde gevonden?