Emma Toussain
Emma Toussain Beauty en Style 27 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Camille Razat uit Emily in Paris onthult haar typisch Franse beautyroutine

Ben jij ook zo’n fan van alle looks uit Emily in Paris? Wij zijn lichtelijk geobsedeerd door alle outfits die de Amerikaanse Emily draagt. Ook zit haar make-up en haar altijd perfect. Maar de vriendinnen van Emily, Mindy en Camille, zien er ook altijd uit om door een ringetje te halen. De beruchte nonchalante ‘je ne sais quoi’-uitstraling van Camille (gespeeld door actrice Camille Razat) is iets waar velen jaloers op zijn.

Ja, ze heet in het echt ook Camille.

Camille deelt haar ‘Vogue Beauty Secrets’

De Françaises en Parisiennes staan al jaren bekend om hun gevoel voor mode. De stijl wordt vaak omschreven als nonchalant, stijlvol, klassiek maar toch ook erg cool. Het lijkt vaak alsof ze ‘s ochtends zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt altijd precies. Ook het haar zit altijd goed.. Niet té perfect, maar wel goed verzorgd.

En tsja, Camille past perfect in dit plaatje. Ze draagt modieuze, coole en stijlvolle kleding zonder dat het lijkt alsof ze uren voor de spiegel heeft gestaan. Hetzelfde geldt voor haar haar en make-up.

In een nieuwe Vogue France Beauty Secrets-video laat actrice (en model) Camille zien hoe ze haar Franse look creëert. Gelukkig is het helemaal niet zo ingewikkeld en kan jij dit thuis prima namaken. Ze gebruikt ze een aantal dure cosmeticaproducten, maar sommige items zijn juist ontzettend budgetvriendelijk.

Ben je benieuwd naar de video? Bekijk ‘m hier:

Huh? Volgens Emily In Paris-fans kunnen we een romance verwachten tussen Emily en Camille

Producten

Ook gebruikt Camille een aantal producten die (gelukkig) heel makkelijk verkrijgbaar zijn. De producten die we niet noemen zijn te koop bij Sephora of andere Franse cosmeticawinkels. Hoog tijd voor een bezoekje aan Parijs dus!

We zetten een aantal producten voor je op een rijtje:

1. Serum Augustinus Bader €315,27

Serum
Douglas

2. Lait Crème Concentre van Embryolisse €15,17

creme
douglas

3. Gua Sha steen 29,04

gua sha
douglas

4. Sisley primer Instant Eclat Instant Glow €56,21

sisley
Douglas

5. Diorshow Crayon Sourcils Poudre €20,96

dior
Douglas

6. L’Oréal Paris – Volume Million Lashes Balm Noir €11,49

loreal
bol.com

5 theorieën over het (eventuele) derde seizoen van Emily in Paris