Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 22 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Oh la la! Emily in Paris-acteur Lucas Bravo onthult of hij zou kunnen daten met een fan

Meer dan een jaar geleden ging het eerste seizoen van Emily in Paris in première. Vandaag komt het nieuwe seizoen van deze populaire serie online! Het verhaal is ontzettend populair: van Emily die haar weg in Parijs probeert te vinden tot de ‘love triangle’ met Gabriel en Camille. Maar vooral acteur Lucas Bravo, die chef-kok Gabriel speelt, viel goed in de smaak bij de fans. Jullie vragen je dan allemaal waarschijnlijk ook af hoe het zit met zijn persoonlijke liefdesleven.

Hij is single!

Emily in Paris-acteur Lucas Bravo

Gabriel zijn liefdesleven in Emily in Paris wordt met de aflevering ingewikkelder. Het liefdesleven van Lucas zelf is een stuk minder dramatisch. In oktober 2020 bevestigde hij dat hij single is.

In een interview met Glamour vroegen ze Lucas of hij ooit met een co-star zou daten. ‘Als je eenmaal op de set stapt, is het een werkplek en ik wil het professioneel houden’, vertelde hij. ‘Ik bedoel, je weet nooit wat er kan gebeuren, maar ik probeer me echt zoveel mogelijk te concentreren op het verhaal dat we te vertellen hebben en de uitvoering en het personage.’

Hoe zit het met fans?

Daarnaast vroegen ze ook of hij een fan zou daten. Goeie vraag, vinden wij zo. En we hebben goed nieuws voor je, want dit sluit de knappe acteur dan ook niet uit. ‘Ik heb niet echt fans, dus ik weet het niet,’ lachte hij.‘Dat is een vraag die ik misschien een andere keer zal beantwoorden.’

Ook laat Lucas weten dat hij geen specifiek type heeft. ‘Ik hou van die directe verbinding’ vertelde hij in een interview met ELLE Australië. Hij vervolgt:‘Soms kom je gewoon iemand tegen, kijk je naar deze persoon in de ogen, en in een oogwenk, in een seconde, is er zoveel gezegd… Ik voel me gewoon veilig en heb het gevoel dat er een oude ziel voor me staat, en we hebben elkaar altijd gekend zoals in een vorig leven of zoiets … het is iets dat je niet kunt zien, en dat is meestal waar ik naar op zoek ben.’ Het is nog een romanticus ook!

Gaan we Gabriel nog terug zien voor een derde seizoen?

Helaas heeft Netflix nog niet officieel aangekondigd dat er een derde seizoen van Emily in Paris komt. Maar de serie is zo populair dat een nieuw seizoen zeker wel te verwachten is.

Hint hoofdrolspeelster Lily Collins naar een derde seizoen bij haar post op Instagram?

Bij haar post schreef ze: ‘Au revoir, Parijs! Ik voel me zo gelukkig dat ik de afgelopen maanden in deze prachtige stad heb doorgebracht. Ik vertrek hier met zoveel geweldige herinneringen, speciale momenten met mijn familie, eindeloze waardering voor onze ongelooflijke toegewijde en getalenteerde bemanning, en weer een seizoen officieel afgesloten! Ik vind het geweldig om het binnenkort met jullie te delen. We gaan naar huis, maar houden een klein stukje van ons hier tot de volgende keer…’

‘De volgende keer’ kan duidelijk een hint zijn voor een derde seizoen. In een interview met Glamour vertelde Lily: ‘Ik hoop echt dat mensen lachen en glimlachen en dezelfde gevoelens van escapisme en plezier krijgen als in het eerste seizoen. Ik hoop dat kijkers meer van zichzelf vinden in verschillende karakters, en zich gezien en vertegenwoordigd voelen in de show. En ik hoop dat dat we een derde seizoen krijgen, want ik hoop echt dat we dit opnieuw kunnen doen.’

Seizoen 2 van Emily in Paris is vanaf vandaag te zien op Netflix. Veel plezier!

Huh? Volgens Emily In Paris-fans kunnen we een romance verwachten tussen Emily en Camille