Emma Toussain
Emma Toussain Sterrenbeelden 22 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Met deze hobby komt jij de lockdown wel door volgens jouw sterrenbeeld

Het is weer zover: we zitten in een nieuwe lockdown. Dat is niet leuk, maar we kunnen deze tijd ook goed gebruiken om goed na te denken over wat we écht leuk vinden om te doen. Misschien heb je in de afgelopen anderhalf jaar al nieuwe hobby’s er bij gekregen, maar hoe leuk is het om te kijken wat jij het beste kan doen volgens je sterrenbeeld?

Wat is jouw favoriete hobby volgens je sterrenbeeld?

Even naar de sportschool of lunchen met vriendinnen zit er helaas even niet meer in.. maar niet getreurd! Er zijn genoeg leuke dingen die je thuis kunt doen. Heb je even geen inspiratie meer? Laat je sterrenbeeld dan voor je beslissen. Dat kan nooit fout gaan toch?

We zetten ze op een rijtje!

Ram – kijk haar en make-uptutorials

De Ram is ontzettend creatief en is ook goed heel veel dingen. Jij pikt dingen zó op. Kijk daarom naar make-up tutorials op YouTube of TikTok. Wedden dat jij binnen de kortste keren een professional bent?

Stier – yoga en meditatie

De Stier is gevoelig en hecht waarde aan wat me-time. De lockdown zorgt voor stress en de Stier voelt dit dan ook. Een beetje mediteren en yoga-oefeningen helpen om jou minder gespannen te laten zijn.

Tweelingen – geef een digitaal feestje

Iets met ‘je moet zelf de slingers ophangen’, toch? Organiseer een feestavond via Zoom. Drankje erbij, nodig al je vrienden uit en gaan!

Kreeft – update je social media

Heb je de afgelopen tijd niks gepost op je social media-kanalen? Zorg voor een update. LinkedIn, Instagram, Facebook.. je hebt vast talloze leuke foto’s die je kan plaatsen. Oh en misschien kan je contact leggen met een oude vriendin.

Leeuw – maak een fotoboek

Een Leeuw is creatief en houdt van het maken van herinneringen. We kunnen eventjes niet zo makkelijk op vakantie. Daarom is het leuk om van je vorige reizen een fotoboek te maken! Zo ben je creatief bezig én kan je oude herinneringen ophalen.

Maagd – experimenteer met seks

Probeer een nieuw seksstandje of bestel een nieuw seksspeeltje! Of je nou een partner hebt of niet, je kunt deze extra tijd gebruiken om te experimenteren.

Weegschaal – bordspelletjes of gamen

Een Weegschaal is competitief én sociaal. De perfecte oplossing is het doen van een bordspel! Daag je vriend, vriendin, moeder of nichtje uit voor een avondje spelen. Haal wat lekkere hapjes en drankjes en je hebt een hartstikke leuke avond.

Schorpioen – een schoonmaak

Jij houdt van een schoon huis én dat is precies het gene wat je nu regelmatig kunt doen. Doe een lekker muziekje aan en zorg ervoor dat je huis lekker schoon wordt. Dan kan je daarna op de bank neerploffen met een voldaan gevoel.

5 zomerse hobby’s waar je vandaag nog mee kan beginnen

Boogschutter – doe iets creatiefs

Een Boogschutter is ontzettend ondernemend en creatief. Je kunt iets minder ondernemen, dus laat dan maar die creatieve kant zien! Teken, schilder, maak iets van hout.. ga zo maar door. Werken met je handen is jouw ding.

Steenbok – duik de keuken in

Hoe leuk is het om te experimenteren in de keuken? Nu je vaker thuis bent, heb je eindelijk tijd om iets speciaals te maken. Zo leer je ook nog eens wat!

Waterman – begin met een journal

In een dagboekje (of journal) kun je alles kwijt: nieuwe ideeën, belangrijke taken, persoonlijke gedachten. Het helpt om je gedachtes op te schrijven als je het even niet meer zit zitten. De lockdown is zwaar voor iedereen en op deze manier ga je toch een beetje therapeutisch te werk. Ook kun je je eigen progressie en gedachtes op deze manier bijhouden.

Vissen – maak een DIY

De niet-essentiële winkels zijn dicht dus het is moeilijk om nu iets te kopen. Maar je hoeft niet altijd iets te kopen om je huis een nieuwe uitstraling te geven. Kies er bijvoorbeeld voor om een oude kast te schilderen. Kijk eens hoe creatief je kunt zijn met de spullen die je al in huis hebt. Het sterrenbeeld Vissen is erg creatief dus op deze manier kan jij al je krachten laten zien.

Spelletjesavond met de meiden: déze 6 bordspellen scoor je alleen vandaag met hoge kortingen