Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Entertainment 27 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

De productie van ‘You’ seizoen 4 is officieel van start gegaan en het belooft weer spannend te worden

Eindelijk: de productie van ‘You’ seizoen vier is van start gegaan. Na het nogal shockerende einde van seizoen 3, dat afgelopen oktober uitkwam, zijn wij namelijk méga benieuwd hoe het verhaal verder gaat.

You seizoen 3

Seizoen 3 eindigde op een manier die niet veel kijkers hadden zien aankomen. Na even een normaal leven geleid te hebben in een nette woonwijk, bleek het toch al snel dat het huwelijk met Love en het vaderschap niet weggelegd was voor Joe Goldberg.

In de laatste minuten van seizoen 3 zagen we dat Joe zijn oude leven achterlaat door een nieuwe naam aan te nemen (Nick) en af te reizen naar Frankrijk. Hier probeert hij zijn nieuwe love interest Marienne te vinden nadat zij bij hem vandaan vluchtte.

You Seizoen 4

Helaas zullen we nog even moeten wachten tot we seizoen 4 kunnen bekijken, maar er is wel een klein lichtpuntje: de opnames van het nieuwe seizoen zijn namelijk officieel van start gegaan. Met een post op Instagram hebben de makers dit bekend gemaakt:

Maar wat kunnen we dan precies verwachten van dit nieuwe seizoen? Ondanks het feit dat er nog niet veel over seizoen vier bekend is, geeft de schrijfster van You, Sera Gamble, toch alvast een klein voorproefje.

In een interview met E! News hintte ze erop dat Joe zijn rol als vader toch niet volledig achter zich zal laten, ondanks het einde van seizoen 3 van You. “I think it will shape him from this moment forward. And even his exact plan of when and if he would return for his son is something that we will, if we get to the writers’ room, come together and talk about for hours and hours and hours”, zegt ze.

Ook hintte Gamble erop dat seizoen 4 wellicht het seizoen zal zijn waarin Joe de consequenties van zijn gedrag onder ogen zal moeten komen. In het interview zegt ze dat de schrijvers van You altijd denken aan de mogelijkheid dat hij gestraft zal worden.

“We frequently end up spinning out just these theoretical conversations about what the most fitting one would be. Should he be killed? Oh no, that would be too easy. Should he be in jail? Like, people think a lot about this, everyone associated with the show thinks about how to punish Joe.”

Nieuw personage

Ook kunnen we in seizoen vier weer een nieuw personage verwachten. Netflix heeft aangekondigd dat Lukas Gage zich bij de cast van You’s seizoen vier zal voegen als Adam. Een “warm, funny and hard-partying son of a wealthy family who is famous for failing to meet their standards.”

Wij kunnen niet wachten op seizoen 4!

Dit is de reden dat fans ervan overtuigd zijn dat Bridgerton seizoen 2 sneller komt dan we denken