Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 17 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Wait, whut? Komt er een ZOOP-reünie aan?

Zoop: we hebben het programma waarschijnlijk allemaal gekeken en er ook zeker flink van genoten. In 3 seizoenen waren ‘de rangers’ te volgen en kregen we te zien hoe zijn werden opgeleid tot dierentuinverzorgers. Daarna volgden nog 3 films waarin hun geleerde skills werden toegepast in de praktijk. Als het aan Vivienne van den Assem ligt kunnen we binnenkort weer genieten van de serie, want zij heeft wel zin in een reünie.

“Er is genoeg te vertellen.”

Zoop

De serie Zoop verscheen voor het eerst in 2005. Het was voor Millennials en Gen Z dan ook flinke nostalgie toen de serie pas geleden op Videoland verscheen. De drie seizoenen en de films “Zoop in Afrika”, “Zoop in India” en “Zoop in Zuid-Afrika” zijn heerlijk om weer eens te kijken en dat lijken de acteurs zelf ook te vinden.

Zoop was een echte doorbraak voor veel bekende Nederlanders die we op dit moment nog overal voorbij zien komen. Zo speelde Nicolette van Dam (Bionda Kroonenberg), Ewout Genemans (Bastiaan van Diemen), Patrick Martens (Mike Bosboom) en Vivienne van den Assem (Elise Pardoel) in de serie en films. Nu heeft niemand minder dan Vivienne van den Assem bij NPO Radio 1-programma ‘De Perstribune’ verteld dat zij het wel ziet zitten als er een reünie van de jeugdsoap komt.

Zoop-reünie
ANP Kippa Zoop

I’ve got a text: Love Island UK verschijnt déze datum op Videoland

Reünie

“Dat lijkt me enig”, zegt de RTL Boulevard-presentatrice en actrice zondag in het NPO Radio 1-programma. Zo noemt Vivienne haar rol als Elise in de Nickelodeon-soap zelfs de leukste die ze ooit heeft gespeeld. En ook andere castleden zouden volgens Vivienne een reünie wel zien zitten. “Het lijkt ons allemaal best leuk.”

De castleden hadden tijdens de opnames in Ouwehands Dierenpark namelijk ‘ontzettend veel lol’ met z’n allen volgens Vivienne. Helaas zijn er op dit moment nog geen concrete plannen voor een reboot, maar de actrice denkt wel dat er potentie in zit. “Er is genoeg te vertellen,” vertelt Vivienne. Ook Patrick Martens sprak zich eerder al eens uit over een reünie. Zo vertelde de acteur: “Als ik word gebeld met de aankondiging dat er een nieuwe ZOOP-film aankomt, mét de gehele cast, dan zeg ik volmonding ‘ja’. Maar dan moet wel iedereen meedoen. Dat lijkt ons in ieder geval fantastisch.”

Er wordt nu al getongd in ‘B&B Vol Liefde’ en heel Twitter is in rep en roer

Wij weten niet hoe het met jou zit, maar wij hopen dat we binnenkort kunnen genieten van een ZOOP-reünie!