Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 18 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Hilarisch! 5 vet herkenbare situaties als je niet om kan gaan met Google Maps

Sommige apps hebben het leven echt stukken makkelijker gemaakt. Google Maps is daar zo’n voorbeeld van, want écht het is zoveel beter dan een papieren kaart op schoot in de auto. Toch komt niet iedereen er helemaal uit met de app. Struggle jij nog altijd met deze navigatieapp? Je bent niet de enige gelukkig.

Zelfs als je van tevoren je route checkt, kom jij steevast te laat.

Google Maps struggles

Snap jij geen reet van deze app? Dan zijn deze vijf dingen ongetwijfeld herkenbaar.

1. Je snapt de richting van het blauwe balletje nooit

Jij moet eerst een stuk heen en weer lopen om in Google Maps te zien in welke richting het blauwe balletje (jij dus) beweegt. Dit zorgt er steevast voor dat je eerst de verkeerde kant op loopt, maar na een check weet jij eindelijk waar je heen moet.

2. Je verdwaalt alsnog door Google Maps

Ook al heb je van tevoren de hele route gecheckt, het gaat altijd mis. Je vrienden begrijpen er niks van dat jij zelfs met het gebruik van Google Maps de weg niet weet te vinden.

3. Je moet altijd stoppen op de fiets

Want ja, met een telefoon in je klauwen op de fiets is vet strafbaar (en terecht). Omdat je niet durft te vertrouwen op ‘de stem’ van Google Maps of je check van tevoren, stap je regelmatig even af om opnieuw de route te bekijken. Pfff.

4. Je doet langer dan de aangegeven tijd over de route

Als Google Maps aangeeft dat jij 23 minuten doet over de fietstocht weet je gewoon dat jij daar 10 minuten bij op moet tellen omdat je honderd keer moet checken of je nog wel de juiste route volgt. Argh.

5. Je bent altijd te laat op Google Maps

Met name in de auto. Omdat de navigatieapp altijd last minute aangeeft welke rijbaan je moet hebben. Damn it.

Zit jij op BeReal? Dan doe je deze 5 (voorspelbare) poses vast ook