Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 18 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Dit is de teaser van ‘Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita’

Ben jij ook zo’n fan van Echte Gooische Moeders? Je bent niet de enige. Al eerder kwam Videoland met een special over moederdag, waarbij de Gooische moeders lekker over-the-top naar Disneyland Parijs afreisden. Deze afleveringen vielen goed in de smaak en nu reizen de Gooische dames af naar Italië voor de ultieme ‘mom break’. Vanaf zondag 24 juli zijn de afleveringen van ‘Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita’ elke week te zien bij Videoland.

Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita

Een week zonder man én kinderen? Dat klinkt als muziek in de oren voor onze favoriete Gooische moeders. Dat wordt veel lachen, wijnen én shoppen. Wij kunnen in elk geval niet wachten tot het zondag is, want dan staat de eerste aflevering online. De moeders gaan naar Rome en Toscane en eindigen de reis uiteindelijk aan de zeer populaire Amalfikust.

Bo schreef eerder op Instagram: “Mooie herinneringen maken in Italië !! Voor een nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders mogen wij een prachtige roadtrip maken naar Milaan, Rome en nog veel meer prachtige steden binnen Italië. Zo super super gaaf en gezellig! 🌸”

De Italiaanse droom

Heb jij nu ook helemaal zin gekregen om óók naar Italië af te reizen? Wij ook! Dan hebben we een leuk nieuwtje voor je: er bestaat namelijk een fontein waar gratis wijn uit komt. JA ECHT! Gratis wijn op een zonnige locatie, klinkt dat goed of klinkt dat goed? Het is allemaal mogelijk in Ortana, een mooie stad in het oosten van Italië. Daar staat een fontein waar onbeperkt verse rode wijn uitstroomt en dat kan jij voor gratis en niets drinken. Lees hier meer over deze bijzondere locatie.

Van meisjes tot moeders – zóveel zijn de Echte Gooische Moeders veranderd