Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 18 jul 2022
Leestijd: 3 minuten

6 redenen waarom jij vandaag nog een last-minute vakantie wil boeken met je BFF

Deze week mogen we éindelijk genieten van echte zomerse dagen in Nederland, ook al zijn het er maar 2. Toch is de hitte in Nederland anders dan Zuid-Europese landen en hier krijg je toch niet de echte #vakantievibes. De kans is groot dat jij al een vakantie hebt gepland, maar je kunt best nog even een paar daagjes weg met jouw beste vriend of vriendin want daar wordt iedereen blij van.

Op vakantie met je BFF

Flaneren over het strand, een cocktail bestellen bij die leuke barman en dansen tot je er bij neervalt – vakantie vieren in je twenties is geweldig. En hoe leuk is het om samen te doen met je bestie? Jullie vinden dezelfde dingen leuk, kunnen om alles lachen en kunnen altijd op elkaar vertrouwen. Laat je lover thuis en plan een last minute trip met je beste vriendin. Moet je overtuigd worden? 4

Hier zijn 6 redenen waarom jij vandaag nog een vakantie wil boeken:

1. Strakke buikspieren van al het lachen

Op vakantie met je bestie betekent maar één ding: er zal veel gelachen worden. Domme grapjes vallen altijd goed en ook is het heerlijk om elkaar af en toe een klein beetje te pesten. Een leuke bijkomstigheid van al dat gelach.. strakke buikspieren. Zijn jullie een beetje elkaars personal coach.

2. Jullie zijn elkaars #Instagramhusband

Ga je nog op vakantie met je ouders of ga je met je vriend? Dan heb je vast wel eens ervaren hoe het is als je vraagt of iemand een foto van je kan maken. Na heel wat gezucht en *grappige* opmerkingen worden er 2(???) foto’s gemaakt. Heb je nét een leuke outfit aangetrokken en dan heb je er niet eens een goede foto van. Klein gevalletje van #firstworldproblems, maar wel lichtelijk vervelend. Je BFF kent al jouw goede hoeken en die vindt het niet vervelend om foto’s te maken omdat zij zelf waarschijnlijk ook wat shots wil voor op de gram. Win-win!

Volgens je sterrenbeeld ben jij deze persoon op vakantie

3. Het is niet erg als je er 2 uur over doet om je klaar te maken

Oké – vaak weten de mensen om je heen wel dat je er lang over doet om je klaar te maken. Geen ramp, maar wel handig als je met iemand bent die er nét zo lang over doet als jij. Dat scheelt heel wat irritatie 😜

4. Flirten met die leuke barman (of ober)

Voor alle single ladies: je kunt lekker flirten met die jongen in de club, de leuke barman of ober. Toch een beetje awkward als je met je familie op vakantie bent.

5. Wees de wingwoman voor je bestie

Ook leuk: je kunt ervoor zorgen dat je vriendin scoort! Je weet precies wat ze zoekt en wat ze leuk vindt. Daarom kan jij een beetje helpen met deze zoektockt en mocht je BFF het spannend vinden om iemand aan te spreken kan jij dit voor haar doen.

6. Je kunt elkaars kleding en accessoires lenen

Kijk.. dit is toch goud. Als je op vakantie gaat met je BFF heb je oneindig veel outfits die je kunt dragen, want je kunt elkaars kleding lenen! Nu heeft niet iedereen dezelfde maat maar je kunt altijd kijken of er iets te combineren valt. Desnoods wissel je accessoires, zonnebrillen, tassen etc. Is toch wat lastiger als je met vriendjelief op vakantie gaat. Alhoewel.. het stelen van een trui of blouse is ook errrrrug leuk.

Uitgepraat? Déze 55 vragen kan je aan je BFF vragen om hem/haar nog beter te leren kennen