Zara Bircan
Zara Bircan Life 4 aug 2022
Leestijd: 3 minuten

Volgens je sterrenbeeld ben jij deze persoon op vakantie

Afgelopen zomer mochten we eindelijk weer op vakantie. Of je nu de zon opzoekt, cultuur snuift of op feestvakantie gaat, de sterren weten precies wat voor soort persoon jij bent als je je koffers pakt. Benieuwd wat voor persoon jij bent tijdens vakantie? Dit zegt je sterrenbeeld over je.

Deze persoon ben jij op vakantie

Misschien kun je maar beter je vriendinnen hun sterrenbeeld checken, voordat je voor verrassingen komt te staan. Volgens je sterrenbeeld ben jij de volgende persoon op vakantie.

Ram (21 maart – 19 april)

Als Ram ben jij de feestmaker op vakantie. Als er niks te doen is, dan zorg jij er wel voor dat er iets te doen valt. Zijn alle zwembaden dicht, dan neem jij de rest mee om te gaan poolen.

Stier (20 april – 20 mei)

Op vakantie ben jij de luiaard, Stier. Jij houdt ervan om te relaxen en kan gewoon je tijd nemen als je even in het zonnetje wilt liggen. Anderen hebben amper last van jou, want jij redt je makkelijk in je eentje.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Jij bent de meest spontane persoon op vakantie als Tweelingen. Jij wilt liever niets van tevoren uitplannen, maar kijkt op het moment zelf wel wat je gaat doen. Ga je een drankje doen of wil je toch maar gaan wandelen? Het ligt er maar net aan waar jij zin in hebt.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Jij bent best makkelijk op vakantie, Kreeft. Jij gaat met alle winden mee en laat anderen liever bepalen wat jullie gaan doen. Wel geniet jij op vakantie het meest van de cultuur.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Als Leeuw ben jij waarschijnlijk de grootste uitslaper op vakantie. Je vindt het fijn om je tijd te nemen, vooral als het gaat om verzorging. Straks kom je een knapperd tegen of moet je ineens op de foto? Jij bent in ieder geval al voorbereid.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Voor jou is dit vast oud nieuws, Maagd, maar jij houdt ervan om alles te plannen. Wat valt er te doen in het hotel, hoelang van tevoren ga je naar welk evenement? Jij stippelt alles van tevoren uit als organisator.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Net zoals Kreeft, vind jij het niet erg wat er op de planning staat. Als er maar genoeg variatie in zit, want je wilt genoeg kunnen zien en beleven tijdens jouw vakantie. Met jouw energie zorg je er evengoed wel voor dat je het naar je zin hebt.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Is je sterrenbeeld Schorpioen, dan houd jij van uitdagingen en avontuur. Vraagt de ene vriendin of jullie gaan hiken, dan stel jij voor om zonder map te kijken waar jullie uit komen. Je kunt niet bewuster zijn van je omgeving als je die nog niet kent.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Jij bent als nieuwsgierige Boogschutter op zoek naar de leukste geschiedenisplekken van je vakantiebestemming. Je wilt graag kennis opdoen en staat open voor allerlei avonturen.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Jij legt graag ideeën op als Steenbok. Het maakt niet uit wat je op vakantie met je vriendengroep gaat doen, als ze maar wel keus maken uit de activiteiten die jíj hebt gekozen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Is je sterrenbeeld Waterman, dan ben jij de eerste die met een origineel idee komt om te doen op je vakantie. Je bent erg rebels en tegelijkertijd ook zelfstandig. Vinden jouw vrienden je idee toch niet zo leuk, dan vind jij het prima om alleen te gaan.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jij kan van de kleinste dingetjes genieten op vakantie, Vissen. Of je nu een boek leest op het strand of een heerlijke maaltijd voor je krijgt, jij bent met alles wel tevreden. Uiteindelijk gaat het voor jou om de mensen om je heen, want dat is het belangrijkst.

Lees ook: