Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 31 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Love Island NL-fans zeggen allemaal hetzelfde over deze hilarische uitspraak van Cas

Het is weer zover: Casa Amor is in volle gang en dit jaar zien we een hoop oude eilanders terug. Zo is ook Mert uit seizoen 1 helemaal terug van weggeweest en nu hij wat ouder is is hij weer helemaal klaar voor de liefde. Toch lijkt hij niet veel slimmer te zijn geworden in deze tussentijd, want hij trapt vol in deze hilarische uitspraak van Cas.

Fans gaan helemaal los op Instagram.

Love Island NL

28 juli stond er een grote verassing te wachten op de eilanders. Het was toen namelijk weer tijd voor de beruchte Casa Amor en dit jaar zat er een flinke twist aan. Er waren namelijk verschillende eilanders in Casa Amor die we al eens eerder in het programma voorbij hebben zien komen. In Casa Amor keren dit jaar namelijk ‘All Stars’ uit de vorige seizoenen terug, om nog een keer ware liefde te vinden.

Kijkers lijken er ontzettend van te genieten dat er weer oude eilanders te zien zijn in Love Island NL. Zo verscheen er gisteren weer een Love Island-aflevering op Videoland en hierin was een hilarische uitspraak van Cas te zien. Fans gaan nu massaal naar Instagram en ze zeggen allemaal hetzelfde over de hilarische uitspraak van Cas, maar hebben het vooral over de reacties van de andere eilanders.

I’ve got a text: Love Island UK verschijnt déze datum op Videoland

Chloor

In de nieuwste aflevering van Love Island NL is namelijk te zien hoe Cas de andere eilanders Mert en Sunita wijs maakt dat het chloor in een zwembad ervoor zorgt dat je minder bruin wordt. Zo vertelt Mert aan Sunita: “Ik ben best wel wit geworden, dat komt door het zwembad.” Fans gaan door deze uitspraak natuurlijk helemaal los op social media en ze zeggen allemaal hetzelfde.

Zo schrijft een kijker: “Zo heerlijk naïef die twee 😂❤️” Andere kijkers schrijven: “Die 2 passen wel , hoe dom kun je zijn 😂”, “Eerlijk is eerlijk, Cas speelde het ook wel echt goed 😂” en “ik ga echt stuk op mert ik vind hem echt geweldig haha 🤣😍.”